Британка забременя чрез ин витро след 8 години неуспешни опити! Когато отиде на видеозон, остана като шокирана, защото узна, че...  (СНИМКИ)

Британка забременя чрез ин витро след 8 години неуспешни опити! Когато отиде на видеозон, остана като шокирана, защото узна, че... (СНИМКИ)

Жителка на Великобритания успя да забременее по естествен и по изкуствен път в рамките на една седмица. До този момент двамата със съпруга си в продължение на осем години опитвали да се сдобият с дете, но без успех, съобщава The Mirror.

Бита Бианиас от графство Уилтшир имала проблем със зачеването заради поликистоза на яйчниците. Заради заболяването тя тежала 110 кг. През 2017 г. лекарите посъветвали младата жена да отслабне и за половин година тя успяла да свали 30 кг. След това Бианиас започнала да се подготвя за изкуствено оплождане. 36-годишната британка следвала стриктно всички препоръки на лекарите и ин витро процедурата преминала успешно.

Прокоба или черна шега на съдбата? Семейство погреба две деца заради...

Малко след изкуственото оплождане Бита си направила тест за бременност и той се оказал положителен. Двамата със съпруга си си подарили малка почивка, за да отпразнуват подобаващо добрата новина, че най-сетне ще стават родители.

Когато се върнали от двуседмичната си отпуска и отишли на видеозон, лекарят им съобщил, че ще имат три бебета, като две от тях били заченати около една седмица по-рано от третото.

Меган бе на седмото небе, когато разбра, че чака близнаци, но докторът бързо помрачи щастието й, след като й съобщи, че...

Бременността на щастливата Бита преминала без проблеми и в края на миналата година тя родила три дечица – Амелия, Матилда и Борис.

„Това е чудо. Никога не съм мислила, че с мен ще се случи нещо толкова потресаващо. Толкова много време си мислех, че никога няма да стана майка, а сега имам три деца”, признава тя.

Това е красивата и сексапилна Елена - едва на 29, но вече майка 5 деца (СНИМКИ)

Лекарката, извършила изкуственото осеменяване, казва, че в 25-годишната й практика е имало още две пациентки, които са забременявали по естествен път малко преди ин витро процедурата и узнавайки, че ще стават майки, са се отказвали от нея.

Лекарката отбелязва, че случаят на Бита Бианиас е уникален и й пожелава щастливо майчинство. /jenata.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 25.01.2019 12:07

Ако си от постоянно похапващите,но ти е омръзнало да ти викат бидон,дебелата и искаш да си във форма за лятото вземи диетичния спрей- с него ще спреш апетита и ще отслабнеш без диети и упражения !Опитай сега !Промени визията си !http://bit.ly/2GSDSm0