Майки решиха да снимат порнофилм за деца, ето защо

Майки решиха да снимат порнофилм за деца, ето защо

Пет майки от Великобритания, ужасени от съдържанието на онлайн порнографията, ще снимат порнофилм, който няма да ги е срам да покажат на децата си. На всичко това ще бъде посветен новият проект на Channel 4, наречен Mums Make Porn.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме какво трогателно писмо написа майка към детето си в 4 през нощта, а думите й шокираха целия свят. Споделихме ви и как една случайна снимка спаси малко дете от сигурна смърт.

Като част от шоуто, на жените е показано онлайн хардкор порно. Луиз, майка на шестгодишно дете от Манчестър, била толкова травмирана от това, което видяла, че й станало лошо и повърнала. 40-годишната Сара от Северен Уелс се разплакала, когато видяла порно сцени на изнасилване. "Ако това е първото нещо, което видя за секса, щях да се превърна в камък" - казва тя. "Ние трябва да покажем на децата, че има нещо друго освен тези ужасни неща, които виждаме в интернет."

Кърмачка с 10-месечно бебе на ръце постна тази СНИМКА в мрежата и се превърна в истинска героиня

Сара отбелязва, че ако синът й се отнася по този начин към жена, както го правят порноактьорите, тя ще му „нарита задника“.

Жените споделят, че съвременните филми за възрастни подвеждат и заблуждават тийнейджърите за истинския секс. "Те трябва да разберат, че това не е нормално", казват майките.

Криста взе най-тежкото и благородно решение в живота си и износи умиращото си бебе, за да... (СНИМКИ)

Филмът, който те ще снимат, ще бъде показан в последната част на шоуто, по време на парти, където участниците в проекта ще съберат приятелите и децата си.

По-рано, необходимостта да се разобличи порното, бе заявена от някои учени. По-специално, група изследователи от Националния университет на Ирландия заключиха, че учениците трябва да изучават порнографско съдържание, за да разберат, че това, което се случва на екрана, е постановка, а участниците в действието са актьори. Изучаването на филмите за възрастни, според експерти, ще помогне на подрастващите да избегнат последващото травматично преживяване, когато се окаже, че сексът в реалния живот е далеч от този, показан в порнографията./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!