logo

Майка измисли уникален трик, за да приспи бебето си за секунди ВИДЕО

Майка измисли уникален трик, за да приспи бебето си за секунди ВИДЕО

С него проблемът със заспиването се решава за отрицателно време, при това с минимални усилия

Разходките в парка са от изключително важно значение за малките деца, особено за бебетата. Веднъж излязло навън, почти всяко пеленаче се унася в сладък сън. 

Епидемията от COVID-19 създаде куп проблеми на младите майки. Затворени между четири стени, децата им не могат да изхабят енергията си и заспиват много трудно. А те нямат време нито за домакинската си работа, нито за почивка. 

Този метод е в състояние да успокои всяко ревящо бебе ВИДЕО

Една майка от Острова обаче намери много хитър начин, с който да накара малкото си съкровище да се пренесе в царството на Морфей за отрицателно време. 

28-годишната Никол Джаксън от Базилдън, Англия, признава, че винаги е изпитвала трудности с приспиването на бебето си. Малкият непрекъснато изисквал внимание и тя не можела да си свърши работата.

Никол не спирала да се чуди как другите жени успяват да си свършат работата и винаги да са в добро настроение, докато не й хрумнал този малък трик - да изпрати сина си на виртуална разходка сред природата. 

Млада майка сподели простия си метод, с който ликвидира детската истерия за секунди

Един ден тя поставила количката с 18-месечния си син Луис пред телевизора в къщата си и му пуснала видео, което направила, докато се разхождала в парка. И била повече от зашеметена от крайния резултат - виртуалната разходка накарала детето й да заспи на момента. 

Сега изобретателната майка винаги използва този метод, когато трябва да свърши нещо вкъщи. Тя признава, че този малък трик е променил живота й напълно.

Млад татко показа колко е лесно да се справиш с детската истерия ВИДЕО

Проблемът със заспиването вече се решавал за отрицателно време, при това с минимални усилия! 

Пуснете клипчето и се убедете сами колко бързо ще заспи детето ви по време на виртуалната си разходка! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай