logo

Майка изпробва хитър трик от мрежата върху 2-г. си момиченце и ето какво се случи ВИДЕО

Майка изпробва хитър трик от мрежата върху 2-г. си момиченце и ето какво се случи ВИДЕО

Клипът й бързо събра над 2,8 милиона гледания и 234 хиляди харесвания

Млада майка реши да изпробва трик от мрежата и започна да дава банан на детето си преди лягане. Осем месеца по-късно жената е категорична - сега момиченцето й спи много по-добре. 

В профила си в TikTok agoyneee_xo споделя клипчета от ежедневието си. Акаунтът й има над 52 000 последователи.  

На 31 юли тя качи видео, в което споделя какво се е случило, след като е решила да изпробва върху дъщеря си трик, за който е научила в мрежата, а именно - да й дава по един банан преди лягане, за да спи по-добре. 

Изобретателен татко приспа плачещата си дъщеричка с много необичаен метод! Взе вибратора на жена си и… (СНИМКИ 18+)

Само няколко нощи по-късно резултатът бил налице. 

"Тези, които ме познават, знаят, че не съм се наспивала както трябва от раждането на дъщеря си. Започнахме да прилагам трика с банана преди повече от осем месеца и сега малката спи по цяла нощ", казва жената. 

"Имайте предвид, че детето ми е почти на 3 години. Започнахме да правим това, след като навърши 2", уточнява agoyneee_xo.

Видеото й бързо събра над 2,8 милиона гледания и 234 хиляди харесвания. Някои потребители потвърждават ефективността на трикчето с банана. 

Медсестра от Виетнам разкри тайната как да приспим бебе си за секунди ВИДЕО

Диетолози казват, че този хитър метод си има изключително лесно обяснение. Жълтият плод съдържа магнезий, който допринася за производството на мелатонин - хормонът на съня.

Калият, който е в изобилие в бананите, помага на мускулите да се отпуснат. Затова се смята, че с един банан преди лягане ще се отпуснете по-бързо и на мига ще се пренесете в царството на Морфей. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай