logo

Майка отучи децата си да ядат сладолед с тази малка хитрост ВИДЕО

Майка отучи децата си да ядат сладолед с тази малка хитрост ВИДЕО

По думите на Ерин Бахман, момчетата й са наясно какво получават, затова и не смята, че ги мами

Всички деца обичат да ядат сладолед. За съжаление, вкусното ледено изкушение не е от най-полезните неща, които могат да се дават на хлапетата. Освен това създава куп главоболия на родителите. 

Млада майка от Щатите обаче реши всичките си проблеми със сладоледа с една малка хитрост. 27-годишната Ерин Бахман показа в  TikTok как е отучила децата си от него и бързо си спечели уважението на мрежата. 

Пред BuzzFeed майката на две момчета разказва, че децата й никога не внимават, когато похапват сладолед и вечно оставят петна по мебелите и пода. За да сложи край на мръсотията, Ерин решила вместо плодов сладолед от магазина, да им дава замразена вода. 

Майка измисли уникален трик, за да приспи бебето си за секунди ВИДЕО

Жената напълнила формичките с вода и ги сложила в камерата. 

"Децата ми смятат, че плодовият сладолед винаги има един и същи вкус. Предполагам, че повече им харесва идеята да имат нещо замразено на пръчка", споделя Бахман. 

Голяма част от интернет потребителите не крият уважението си към жената и дори отбелязват, че идеята й "напълно променя играта". "Чудесен начин за поддържане на водния баланс", отбелязва потребител.

Разбира се, намират се и такива, които не одобряват идеята й. А някои отбелязват, че поне може да добави малко захар във водата. "Това е толкова грубо. Нека получат поне малко удоволствие", пише един от критиците. 

Млада майка сподели простия си метод, с който ликвидира детската истерия за секунди

Ерин забелязала, че децата й са наясно, че получават обикновена вода, затова и не определя малката си хитрост като измама. Тя добавя, че методът й не е подходящ за всяко семейство.

"Но ако сте се изморили непрекъснато да бършете с парцала и търсите нещо вкусно без захар, можете да пробвате", съветва тя всички родители.  /jenata.blitz.bg

 

 

@erinbachman_

Introducing my kids favorite treat that they constantly beg for... WATER POPSICLES ##momlife ##momsoftiktok ##parentlife ##tiktokmom

♬ LMFAO - sssniperwоlf000

 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки! 

Коментирай

;))

;)) 06.06.2020 20:07

Обзалагам се, че мъжът ѝ и изневерява.

мишо

мишо 07.06.2020 13:30

б,ей брей, само тя е хубава

А бе

А бе 09.06.2020 11:08

Глупости на търкалета