logo

Меган Маркъл страда от опасен синдром, лекари предупредиха, че при раждането тя може да...

Меган Маркъл страда от опасен синдром, лекари предупредиха, че при раждането тя може да...

Общественото внимание е приковано към бременността на Меган Маркъл. Лекари обаче забелязаха нещо много тревожно от кадрите, на които херцогинята на Съсекс позира с наедряло коремче.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме сензационно видео, което показва как бебето на Меган Маркъл шава в корема й. Разкрихме ви и няколко скандални неща около бременността на съпругата на принц Хари.

Лекари са разгледали много обстойни снимките на Маркъл и за жалост констатират, че тя има голям здравословен проблем, който може да се прехвърли на бебето й. Оказва се, че херцогинята на Съсекс има тревожен синдром и трябва много да внимава.

Меган Маркъл с грандиозен гаф, наглостта й е огромна! (СНИМКИ)

„Палците й са много извити”, казва Лиз Холидей, ръководител на акушерска клиника. „Това говори за синдром на хипермобилност на ставите.”

Всъщност опитайте се да извиете пръстите си колкото Маркъл. Много малко хора могат да огъват пръстите си толкова много. Тази патология, която мнозина си мислят, че е нещо положително, е срещана сред милиони хора. Лекарите казват, че се дължи на слабост на сухожилията. Няма нищо чак толкова ужасно в това, но и няма нищо хубаво. Хората страдащи от това заболяване са по-склонни да получават болки в ставите и доста лесно навяхват крайниците си.

Британците заподозряха Меган Маркъл в чудовищна измама! Ако съмненията им се окажат верни, скандалът ще е грандиозен

При този синдром раждането може да е по-болезнено. Освен това при такива случаи има риск от усложнения след раждането, например следродилен кръвоизлив. Редно е да припомним, че астролози вече прогнозираха, че Маркъл ще роди преждевременно, скоро ще разберем дали е така, защото кралското бебе се очаква през месец април.

Експерти все пак успокояват, че при Маркъл този синдром не е чак толковасилно изявен, а разстягането може да е в резултат от редовно и интензивно посещаване на занимания по йога. Известно е, че херцогинята е фен именно на нея.

Принцеса Даяна предрекла трагичната си смърт, седмици преди да загине задала страховит въпрос на бодигарда с

Е, нека се надяваме, че раждането ще мине леко, а Меган ще роди едно здраво бебе, което ще бъде много обичано./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Оооох

Оооох 15.02.2019 1:16

Стига вече с тази Меган !