Момиче разбра какви ги е свършила свекърва й с бебето и я прогони от дома си

Тя пренебрегна желанието ми и взе важно решение за детето ми, без да го обсъди с мен, гневи се младата жена

https://jenata.blitz.bg/mama-i-bebe/momice-razbra-kakvi-gi-e-svrsila-svekrva-i-s-bebeto-i-ya-progoni-ot-doma-si Jenata.blitz.bg
Момиче разбра какви ги е свършила свекърва й с бебето и я прогони от дома си

Майка разбра какво прави свекърва й с малката й дъщеричка и я прогони от дома си. За неприятната случка младата жена разказа в социалната мрежа Reddit.

В началото на поста си тя споделя, че наскоро е родила момиченце. 

"Свекърва ми контролира всичко и постоянно ме сравнява със сестрата на мъжа ми. Въпреки нейните коментари, аз се опитвах да поддържам нормални отношения с нея и да се примиря", жалва тя.

Един ден тя помолила свекърва си да гледа момиченцето за няколко часа, за да може да поспи, защото бебето не спяло добре и тя била много изморена. Когато се събудила, видяла, че кърмата, която е оставила за дъщеря си, била непокътната.

Свекърва показа на снаха си стара снимка и разби живота й

Тя попитала майката на съпруга си защо не е нахранила детето. Свекърва й отговорила, че безсънието на бебето се държала на кърмата й. Тъй като тя била стресирана, всичко отивало в млякото. 

"Побеснях! Дадох ясно да се разбере, че държа да кърмя бебето. Тя знаеше това, но пренебрегна желанието ми и взе важно решение за детето ми, без да го обсъди с мен", възмущава се младата майка. 

И добавя, че в гнева си е изгонила свекърва си от дома си. 

Интернет потребителите подкрепят решението на младата жена да раздели дъщеря си от баба й. Те са категорични, че свекърва й няма никакво право да решава с какво да храни детето й. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай