logo

Свекърва показа на снаха си стара снимка и разби живота й

Свекърва показа на снаха си стара снимка и разби живота й

След разкритието бракът на съпрузите ще бъде разтрогнат

Съпрузи от Малайзия неочаквано разбраха, че имат близка роднинска връзка, пише The Thaiger.

Мъжът и жената се запознали в университета. Влюбените се срещали три години и в крайна сметка решили да създадат семейство. Двамата вдигнали сватба, а малко по-късно се сдобили и с наследници. 

Съпругата никога не била виждала бащата на мъжа си, който го изоставил много отдавна, както и той нейният, тъй като отдавна не бил сред живите.

При един от разговорите със свекърва си жената разбрала, че в Тайланд тя се е запознала с мъж, с когото е живяла известно време. От любовта им се родил мъжът й. Въпреки  факта, че имали общо дете, двамата никога не се оженили.

Женени от 10 г. съпрузи си направиха ДНК тест и разкриха зловеща тайна

Дни след въпросния разговор, свекървата решила да й покаже снимка на въпросния мъж. Виждайки фотоса, невестата изпаднала в ужас. На кадъра бил собственият й баща. Така тя разбрала, че с мъжа си са извършили кръвосмешение и всъщност са полубрат и сестра.

Съкрушена, тя се прибрала вкъщи, за да съобщи шокиращата новина на мъжа си, който останал изключително изненадан и озадачен от внезапното откритие. 

Очаква се бракът на брата и сестрата да бъде разтрогнат. Според законите на исляма близки роднини нямат право да се женят и да имат интимни отношения. След това те ще трябва да направят ДНК тест, за да потвърдят, че са биологични родители на децата си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Alex

Alex 08.07.2023 12:52

Бла-бла-бла...Мъж на жената,която родила от него мъж,ама не се омъжила за него и...голяма история,голямо чудо.Так БЛИЦ се опитват с "умел"превод да ни изненадат как може живо пиле да умре!

Ивайло Крачунов

Ивайло Крачунов 09.07.2023 7:12

А пък после да възкръсне и да почне да кълве

кауня

кауня 10.07.2023 6:52

вси4ко може но по важни са бонусите на еф бета казва ицето кауня съсазиса са решили да направят много празоглавци богати