logo

Мъж чу жена да си крещи, влетя в банята и остана като гръмнат СНИМКИ

Мъж чу жена да си крещи, влетя в банята и остана като гръмнат СНИМКИ

Няколко месеца по-рано британката започнала да изпитва болки в корема, подуване и болезнено усещане за "бучка в стомаха"

Майка на две деца изненадващо роди момиченце, без да подозира, че е бременна, съобщава Media Wales.

42-годишната Тони Браун родила в банята на дома си в края на октомври. Британката споделя, че няколко месеца по-рано започнала да изпитва болки в корема, подуване и болезнено усещане за "бучка в стомаха".

Първоначално смятала, че страда от генетичен проблем с щитовидната жлеза. Прегледите и кръвните тестове, както и многобройните тестове за бременност, се оказали отрицателни. Личният й лекар също не забелязал признаци на бременност и не й назначил допълнителни изследвания. 

21-г. рускиня се озова по нощите в болница заради болки в корема, а след час...

Надявайки се да се отърве от ужасното неразположение, жената сменила рязко диетата си, но и това не помогнало. При повторен преглед лекарите не успели да й поставят диагноза и й предписали слабително.

На 26 октомври Браун била хоспитализирана със силни болки, но след клизма лекарите я изпратили у дома.

Същата вечер съпругът й я чул да крещи от банята. Притеснен, мъжът нахлул при нея и я заварил просната на плочките, омазани с кръв и плацента, и плачещо бебе до нея.

Британецът признава, че все още е шокиран от начина, по който е разбрал, че е станал баща за трети път. "Трябваше да взема Тео и да го увия в кърпа. Бях шокиран", каза той. 

Пристигналите на място спешни медици  откарали майката и новороденото в болницата. Оказало се, че момченцето е родено шест седмици преждевременно и веднага било сложено в кувьоз. 

Умираща от болка козметичка легна на масата за масаж, а 20 минути по-късно... СНИМКИ

Щастливият татко добавя, че през последните месеци коремът на жена му бил малко по-подут, но двамата го отдали на стомашните й проблеми и изобщо не си помислили за евентуална бременност. И не крие учудването си, че лекарите не са забелязали нищо при прегледите.

"Един обикновен ултразвук беше всичко, от което се нуждаеше. Нито веднъж обаче дори не ни предложиха да го направим", възмущава се мъжът. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Kess

Kess 30.11.2023 13:14

Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.----- https://tyny.to/shemoro

Чепат

Чепат 01.12.2023 8:03

Сложи си кабарчета на офис стола та да не се заседяваш твърде много

Alex

Alex 01.12.2023 9:00

Що ли такива небивалици се случват все родината на Баскервилското куче?!

Jesika

Jesika 01.12.2023 16:25

Най-продаваното лекарство за отслабване в света е вече и в България. Бързи резултати, подходящи за всеки, абсолютно безопасни, ще отслабнете без диета и спорт, резултатът е гарантиран, eто oфициaлния caйт:----- http://gg.gg/ketobg

Щото

Щото 02.12.2023 5:50

Са малко наркотиците вьв вашата сбирщина луди