logo

Мъж видя нещо много странно на СНИМКА на умиращата си жена, а дни по-късно...

Мъж видя нещо много странно на СНИМКА на умиращата си жена, а дни по-късно...

След раждането състоянието на Хъни рязко се влошило, а лекарите й открили рядка патология - емболия на околоплодните води

Много често в ежедневието си се сблъскваме с необичайни истории. За съжаление, в повечето случаи не им обръщаме внимание. 

Една такава невероятна история ще ви разкажем днес от jenata.blitz.bg. Тя е от живота на едно най-обикновено семейство с три деца, които живеели в хубава къща и разполагали с всички необходими удобства. 

Един ден госпожа Бригет разбрала, че е бременна с четвъртото си дете. Това по никакъв начин не оказало влияние на живота на семейството. Бременността протичала много добре, Хъни била спокойна и щастлива и се наслаждавала на възможността, че ще стане майка за четвърти път.

Радостта на господин и госпожа Бригет била огромна, когато лекарите им съобщили, че бебето няма да е едно, а ще са цели две. А когато големият ден дошъл, Хъни била много развълнувана и нетърпелива да се запознае с близнаците. 

Майка направи СНИМКА с телефон на детето си, секунди след това разбра, че има рак!

Раждането минало по мед и масло, бебетата - момче и момиче, се появили на бял свят с цезарово сечение. Проблемите започнали след това.

След раждането състоянието на Хъни рязко се влошило. Лекарите й открили рядка патология - емболия на околоплодните води. Подобно усложнение се среща много рядко, но доста често завършва с летален край.  

Кръвното налягане и сърдечната дейност на Бригет паднали и тя започнала да изпитва затруднения с дишането. Състоянието й станало критично. Лекарите полагали всички усилия, за да я върнат към живота. След две спешни операции и повече от 25 литра кръв, тялото на Бригет спряло да се съпротивлява.

ВИДЕО бебефон засне бяла ръка да докосва спящо дете, майка му онемя от ужас!

Цялото семейство не спирало да се моли за нея. Съпругът й започнал да разлиства семейните албуми, за да намери начин да й вдъхне сили за живот.  И тогава се случило чудото. На една от последните снимки на Хъни господин Бригет забелязал над главата й странно сияние, наподобяващо ореол.

Той бил убеден, че това е знак и че съпругата му ще се оправи. А още на следващия ден лекарите му съобщили, че състоянието на Хъни се подобрява и тя ще оздравее. 

Чудо: Жена роди здраво бебе три месеца след смъртта си!

След известно време и опасността за живота й преминала. След като дошла на себе си, тя веднага поискала да види бебетата си.

Когато взела близнаците на ръце, буквално разцъфнала, защото децата й вдъхнали живот.

Щастието и радостта в семейство Бригет били огромни. Периодът на възстановяване на Хъни обаче отнел много усилия и средства. Наложило се мъжът й да взима пари на заем, защото не разполагал с нужната сума. Не им достигали и пари, за да задоволяват нормалните си ежедневни нужди.

Младо момиче с рядка генетична аномалия шокира лекарите! През февруари роди първото си бебе, а 26 дни по-късно...

За щастие, добри хора му се притекли на помощ. А след като снимката на Хъни и историята на семейството се появила  в медиите, средствата, нужни за лечението и рехабилитацията й, бързо били събрани.

Към днешна дата семейство Бригет продължава да води най-обикновен живот. Но никога няма да забравят онова забележително събитие. Майката и бебета й се чувстват добре. Семейството се радва на живота и е благодарно за чудото, което им се случило. А децата на Хъни ще предават историята й от поколение на поколение. Защото такова чудо трябва да се помни.

Бебето от тази СНИМКА шокира целия свят, а историята му е истинско чудо!

Невероятната история на Хъни Бригет успява да изуми много хора. Тя е знак, че чудеса съществуват. Много хора са получили вяра и надежда, че ще оздравеят и не са се отказали от вярата в доброто.  

Семейството Бригет напълно преднамерено разказа историята си на целия свят. Защото хората трябва да знаят, че във всеки момент е възможно да се случи някакво чудо, най-важното е да вярват в това! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Asesino

Asesino 18.06.2019 16:25

А Ивчето Крачунов ражда всеки ден по три зловонни дечица-близначета по анален път, след сношение с бай си Ганьо Борисов. Да са живи и здрави и да радват манафите!