logo

Принц Уилям сподели пикантни новини: Вечер винаги... СНИМКИ

Принц Уилям сподели пикантни новини: Вечер винаги... СНИМКИ

Херцогът на Кеймбридж издаде какво прави късно вечер с трите си деца

Всички следят с интерес какво се случва в британското кралско семейство. Голям интерес предизвикват най-малките кралски особи - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Кейт Мидълтън направи шокираща изповед, свързана с трите й деца (СНИМКИ)

Но като че ли за тях най-малко се знае, защото всяка информация, която става обществено достъпна идва от родителите им - Кейт Мидълтън и принц Уилям, които пък рядко си позволяват да споделят интимни семейни детайли.

Все пак от jenata.blitz.bg държим да уточним, че преди време самата Кейт разкри неприятни новини за съпруга си и семейството им. Малко след това тя пък издаде голяма тайна за най-малкото й дете - принц Луи.

Преди дни пък 38-годишната Кейт Мидълтън и 37-годишният британски принц Уилям посетиха Южен Уелс, където се срещнаха със спасители, стоманолеи и посетиха сладоледена къща. 

Трябва да уточни, че херцогинята на Кеймбридж изглеждаше много красива и готова за деня на влюбените (за това подсказваше шалчето й, което бе на сърчица).

Там двойката разговаря с местните жители и както обикновено се случва по време на официални срещи на херцозите на Кеймбридж темата на разговор се насочи към децата на херцозите на Кеймбридж - шестгодишният принц Джордж, четиригодишната принцеса Шарлот и едногодишният принц Луи.

Кейт Мидълтън подкара колата си, а в нея изненадващо се возеше... СНИМКИ

Точно там самият принц Уилям издаде голяма тайна за това какво прави с трите си наследници вечер.

Когато принц Уилям забеляза дете, четейки книгата на английската писателка Джулия Доналдсън „Riding a Broom“ той каза, че той също постоянно го чете на децата си. 

И тогава той се пошегува, че това го е спестило много пъти когато ги е приспивал.

Принц Уилям сподели, че чете на малките принцове и принцесата и друг британски автор - Дейвид Уолямс.

„Освен, че пише отлични книги за деца твори и такива за по-възрастни хора. Прочетох една негова книга и много ми хареса“, призна принц Уилям.

Падна огромна тайна, свързана с принц Джордж и принцеса Шарлот СНИМКИ

По време на посещението си двойката посети и боксов клуб, където им бяха подарени малки боксови ръкавици за децата им. Подаръците се оказаха много оригинални, а принц Уилям беше възхитен от тях.

„Много ви благодаря, те са много красиви. Джордж вече гледа към боксовата круша с голям интерес. Ако ще се занимава с това, то трябва да започне от ранна възраст“, сподели херцогът на Кеймбридж.

Докато Кейт и Уилям бяха в Южен Уелс, за техните деца се грижеше бавачката им Мария Тереза Турион Борало. Херцозите на Кеймбридж винаги се опитват да се върнат от официалните си събития преди децата им да си легнат, за да им пожелаят „лека нощ и сладки сънища“.

Затова те са засичани неведнъж да използват хеликоптер, с който се връщат в двореца Кенсингтън, където Джордж, Шарлът и Луи винаги ги чакат навън. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Аврора

Аврора 10.02.2020 13:38

Принц Хари не е херцог на Кеймбридж, нито е баща на трите дечица! Той е мъж на Меган. Няма "стоманолеи", има стоманолеяри - в българския език! Вие пишете на някакъв друг ... и граматиката ви също е някаква ... не наша, пълно е с грешки - винаги!

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 11.02.2020 3:45

БРАВО