Кейт Мидълтън направи шокираща изповед, свързана с трите й деца (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън направи шокираща изповед, свързана с трите й деца (СНИМКИ)

Неотдавна от jenata.blitz.bg ви разкрихме как съпругата на британския принц Уилям – Кейт Мидълтън нарича дъщеря й Шарлот. За малката принцеса се е писало какво ли не. Преди време мрежата гръмна с твърдение, че покойната принцеса Даяна се е вселила във внучка си – дори бяха извадени снимки за доказателство.

Малко преди това пък принц Чарлз направи шокиращи признания за внучетата си – принцеса Шарлот и принц Джордж.

Не бе отдавна моментът, в който целият свят изтръпна, а причината бе нещо, което се случи с малката принцеса за първи път.

За изненада на всички сега самата Кейт направи шокиращи признания, свързани с трите й деца, които имат с принц Уилям – Джордж, Шарлот и Луи.

Кейт Мидълтън направи нелепа грешка с децата си, която сигурно всеки родител е вършил (СНИМКИ)

През изминалата седмица херцогинята Кеймбридж посети центъра на организацията Family Action („Семейна дейност”), която помага на семействата в неравностойно положение и децата в риск.

Кейт Мидълтън разговаря за родителството. И въпреки че съпругата на принц Уилям има верен помощник в двореца - сестрата Мария Тереза, която се грижи за петгодишния принц Джордж, тригодишната принцеса Шарлот и деветмесечния принц Луис, майката призна, че все още й е трудно да се справя с трите си деца.

Падна вековна тайна, която британското кралско семейство криеше: От дълги години насам всички малки принцеси са... (СНИМКИ)

„Толкова е трудно. През първата година от живота на бебето получавате много подкрепа, а изненадващо след тогава оставате сами. Всички майки преминаваме през една и съща борба”, призна херцогинята.

След раждането на принц Хари лейди Ди проплакала: Нещо вътре в мен умря! (СНИМКИ)

След тази среща събеседниците на Кейт споделиха своите впечатления за нея. Според тях е лесно да се общува с херцогинята.

„Когато влезе в стаята, всички чувстваха, че тя е наш приятел. Тя беше много хубава, слушаше внимателно и когато някои от нас се срамуваха от емоциите си, тя призова да бъдем смели и да не се страхуваме да разкажем историята си. Тя беше наистина състрадателна. Бях притеснен как трябва да направя реверанс, как да се обърна към нея ... Но когато тя седна до мен, кралският ореол изчезна някъде”, припомни и 46-годишната Даун Даун за запознаването й с херцогинята.

„Кейт слушаше историите на младите социални работници и самите родители, които изпитват затруднение с отглеждането на децата си. Тя беше много приятелски настроена, отворена и мила. Така направи, че всички да се чувстваме комфортно”, спомнят си останалите хора, запознали се със съпругата на британския принц. 

От jenata.blitz.bg държим да припомним, че си има съвсем логично обяснение за това защо всички са толкова запленени от Кейт Мидълтън. Това се дължи на нейна тайна, която самата тя призна неотдавна. А освен всичко тя е пословична със своята искреност, с която печели всички около нея. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай