С риск за живота си 63-г. Флавия отиде до Киев, а 8 месеца по-късно...

С риск за живота си 63-г. Флавия отиде до Киев, а 8 месеца по-късно...

Когато пристигнала в украинската столица миналата есен, силите на Владимир Путин атакували столицата

63-годишна италианка роди с цезарово сечение и стана най-възрастната майка в страната, пише La Nazione.

Флавия Алваро забременяла за първи път чрез изкуствено оплождане, когато била на 61 години. Въпреки това, 14 седмици по-късно тя претърпяла спонтанен аборт.

Жената била подложена на изкуствено осеменяване в Киев, тъй като законите на Украйна не установяват максимална възраст за тази процедура.

Когато пристигнала в украинската столица миналата есен, силите на Владимир Путин атакували столицата. В хаоса жената се изгубила, а от клиниката по лечение на безплодие били принудени да се обадят в болницата й в Италия, за да открият пациентката.

Жена роди 9 момчета за 15 години, а накрая... ВИДЕО

Освен че трябвало да се подложи на лечение за безплодие в Украйна във време, когато войната опустошава цялата страна, трябвало да плати и 15 000 евро.

Всичко обаче си струвало, защото италианката успяла да зачене така желаната рожба.

Лекарят по фертилитет на госпожа Алваро споделя пред местни медии, че Флавия не му е казала за пътуванията си до разкъсваната от война Украйна.

"Тя ги организира сама и аз бях уведомен за това едва след факта", каза той за новата майка, която описва като "упорита жена".

До осмия месец от бременността с Алваро всичко било наред. След това тя получила преждевременни контракции и се наложило да й направят цезарово сечение.

Така на 3 юни се родил синът й Себастиан. Бебето тежи близо 2 кг., но е напълно здраво. Сега лекарите го чакат да наддаде достатъчно, за да го изпратят у дома. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай