logo

Сексапилната хърватска президентка се оказа бая амбициозна майка! (СНИМКИ)

Сексапилната хърватска президентка се оказа бая амбициозна майка! (СНИМКИ)

Неотдавна от jenata.blitz.bg ви показахме как хърватският президент Колинда Грабар-Китарович плени целия свят и стана почти най-важната звезда на Световната купа в Русия. Освен всичко друго  сексапилната влиятелна жена на Загреб има греховно красиво тяло, въпреки, че преди време я обвиниха, че копира първата дама на САЩ Мелания Тръмп.

Истината е, че Колидна от малка е доста красива, а доказателство за това е нейна снимка от детството, която от jenata.blitz.bg вече ви показахме.

Сега обаче няма да си говорим за политическите й постижения или за красотата й, а именно за детските години, но не нейните, а тези на децата й.

Може и да не знаете, но Колинда е майка на две деца, а освен всичко се оказа и доста амбициозен родител.

Оказа се, че 50-годишната президентка се е омъжила още когато е била на едва 22 години. В нейния случай клишето, че зад всеки успял мъж има по една успяла жена, не е съвсем правилна, тъй като тя е по-влиятелният човек в семейството.

Колинда се омъжва за Яков Китаров през далечната 1996 година и от тогава са все заедно. Двойката има две деца – момиче на име Катарина Китарович и момче, чието име е Лука.

Освен, че се е изкачвала по всички политически стълбици Колинда е успяла и да се докаже като успяла съпруга, но най-вече и майка.

Но тя се оказа доста амбициозен родител. „Стриктна съм. Внаги съм се опитвала да възпитавам добре децата си. Те са послушни и възпитани. Никога не съм правила компромиси с тях и със семейството ми”, признава си Колинда.

И наистина тя е добра майка. Как иначе вече 17-годишната й дъщеря Катарина е спяла към днешна дама да стане хърватският млад шампион по фигурно пързаляне.

Момченцето й Лука, който е роден през 2003 година, вече е на 15 години. „Той е в доста деликатна възраст. Тийнейджърските години са трудни, още повече за момче. Той споделя повече с баща си, но въпреки това няма много тайни и от мен”, признава Колинда.

По думите й те са преди всичко едно сплотено семейство. „У дома не сме по-различни от всяко друго семейство. Но въпреки това аз си оставам президент на цяла страна, а у дома гледам да не съм чак толкова властна”, завършва с усмивка хърватската президентка. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Греек

Греек 06.12.2018 20:57

Наистина красива и сериозна жена. Тотално се различава от българските съвременни хетери.