Президентът на Хърватия изкопира Мелания Тръмп (СНИМКИ)

Президентът на Хърватия изкопира Мелания Тръмп (СНИМКИ)

През последните седмици погледите на всички са приковани към държавния глава на Хърватия Колинда Грабар-Китарович. Целият свят следи под лупа не само политическите й решения, но и личния й живот. 

А медиите обръщат голямо внимание на стила й. 

Наскоро Колинда Грабар-Китарович отново накара всички да заговорят за нея заради тоалета, който бе избрала за срещата си с израелския си колега Реувен Ривлин. 

Мелания и Колинда Грабар

Тя се появи със стилен светлосин костюм от две части - рокля и сако, и обувки в същия цвят. Паметливи побързаха да отбележат, че тоалетът й  изключително много наподобява този,  с който съпругата на американския президент Мелания Тръмп бе облечена по време на церемонията по встъпването му в длъжност.

Мелания и Колинда Грабар

Разлика има само в ръкавите на сакото и закопчаването му. Както и че президентът на Хърватия нямаше ръкавици на ръцете си. 

Въпреки стремежа си да изглежда като Мелания,  и с просто око се вижда, че Колинда Грабар-Китарович е само едно бледо копие на бившата словенска моделка. /jenata.blitz.bg

Коментирай

дрън дрън

дрън дрън 09.08.2018 11:15

Много злобно и махленски написано!

До дрън дрън

До дрън дрън 09.08.2018 21:53

А вие какво очаквате от тъпанарите на Крачунов. Там са събрани най некадърните журналя.

ТАЛАСЪМ

ТАЛАСЪМ 11.08.2018 2:46

Едва ли целта е била "копиране"-то на Мелания. Моделът е съвсрм различен, да не ховорим за цвета! Трябва да сте слепи за да твърдите че има изобщо някаква друга прилика между двата модела, освен че се състоят от две части. Невежи далтонисти!

Доктор  Ох боли.

Доктор Ох боли. 11.08.2018 5:58

Много е попрецъфтяла тая кака да я сравнявате с Мелания.

ирко

ирко 21.08.2018 1:23

доктор Ох Мелания е 70год. Колинда 68-ма