logo

Шансът да се случи чудо, като това с Джоана и Крис, е 1:32 милиона  СНИМКИ

Шансът да се случи чудо, като това с Джоана и Крис, е 1:32 милиона СНИМКИ

Понякога се случва децата ти да се родят на една и съща дата, но случаят на тези родители е повече от уникален

Шансовете да родиш децата си на една и съща дата са минимални. Но все пак се случват и такива неща. Но чудото, което стана с тази майка навръх Свети Валентин, се случва веднъж на 32 милиона. 

Запознайте се Джоана Грегъри - майка на две двойки близнаци. 40-годишната жена ражда първите си две момиченца на празника на влюбените. Пет години по-късно на същата дата тя отново става майка на близначки.

По план Ела и Ава трябвало да се появят на бял свят на 7 април, но се раждат осем седмици по-рано, точно навреме за петия рожден ден на по-големите си сестри Лола и Лекси, съобщава The Sun.

Развълнуваната им майка признава, че всичко е много "вълшебно". И не спира да се шегува, че партньорът й Крис вече няма да има извинение, че е забравил Деня на влюбените, защото оттук нататък на тази дата ще празнува цели четири рождени дни. 

Чудото, което стана с Бетани и Тим, се случва веднъж на 15 милиона! СНИМКИ

"Със сигурност никога няма да забравим рождените им дни, а Крис най-добре да не забравя Свети Валентин. Всичко е много вълшебно", споделя Джоана. 

Щастливата майка добавя, че преждевременното раждане на Ава и Ела е "прекрасна изненада", въпреки че след това семейството е минало през доста премеждия. 

Джоана е приета в болницата в Кармартън, след като лекарите изразяват опасенията си относно теглото на Ела. След това е преместена в специализирано отделение за интензивно лечение с неонатология в Нюпорт. 

Сурогатна майка роди близнаци, но малка грешка преобърна живота й СНИМКИ

Там й е направено спешно Цезарово сечение. Първа на бял свят се появява Ава, а след нея - Ела.

"Не успях дори да ги гушна. Минаха часове, преди да ги видя. Беше много тежко, но необходимо. Лола и Лекси бяха много малки, но Ела и Ава се родиха още по-малки", казва още Джоана и добавя, че бебетата били толкова малки, че ги видяла чак след 3 дни.

"Когато ги видяхме, очите ни се напълниха със сълзи", добавя тя. 

Историята на това семейство с 3 двойки близнаци ще ви шокира СНИМКИ

Семейството преминава през тежък период. Наложило се Ела да остане в болницата в Нюпорт, а сестра й Ава била достатъчно добре, за да бъде преместена в Кармартън. "Беше ми трудно, че не са заедно, но Ела се нуждаеше от много повече грижи", казва Джоана.

За щастие, Ела вече е по-добре и с Ава отново са заедно и спят в едно помещение, на съседни креватчета. А майка им няма думи, с които да изрази благодарността си към грижовните служители на двете болници, които спасяват живота на дъщерите й. 

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Бащата на момичетата пък признава, че не е очаквал, че ще има втора двойка близнаци. Когато разбрал, че жена му отново е бременна с две момиченца, останал в шок.

"Хората се шегуваха, че отново ще имаме близнаци, но никога не сме мислили, че ще се случи. Беше чудесна изненада. Те са великолепни", признава с усмивка той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 10.03.2020 3:04

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php