logo

Стерилна майка на 3 деца изкара една страстна нощ с бившия, а месец по-късно... СНИМКИ

Стерилна майка на 3 деца изкара една страстна нощ с бившия, а месец по-късно... СНИМКИ

Всичко й било до болка познато, защото много добре знаела как се проявява бременността в различните месеци

Хората се срещат, влюбват се до полуда, а след това се карат и разделят... Историята на 28-годишната Чарлиан Броудхърст и половинката й Райън от Великобритания изглежда по подобен начин, пише The Sun.

Двамата се влюбили още в детството си. Като завършили училище, започнали да се срещат.

Като цяло, отношенията им се развивали много добре. Родили им се три дъщери - Каси, Кайра и Сиена. И тогава във връзката на многодетните родители настъпила есен. 

"Решихме да си дадем почивка, защото очевидно преминавахме през трудни времена. Да поживеем отделно, да си починем един от друг", обяснява Чарлиан. 

Почивката си е почивка, но децата изискват непрестанни грижи, затова и двамата участвали наравно във възпитанието на трите млади красавици.

Беличката Рейчъл роди чернокожи тризнаци, а причината е смайваща! СНИМКИ

Един ден Райън дошъл да види момичетата и решил да пренощува в стария си дом. На следващата сутрин си тръгнал и животът си продължил постарому: таткото се срещал с дъщерите си, след това се прибирал у дома. 

Месец след случката обаче Чарлиан започнала да се чувства някак странно. От една страна, всичко й било до болка познато, все пак вече имала три деца и много добре знаела как се проявява бременността в различните месеци.

Но от друга - след раждането на третата си дъщеря се подложила на стерилизация. Лекарите прекъснали  двете й фалопиеви тръби, което означавало, че тя вече не може да има деца.

Майка на тризнаци направи шокираща изповед, която просълзи всички (СНИМКИ)

Или пък можела?

Природата просто решила да изиграе огромна шега на Чарлиан. Когато жената отишла на преглед, лекарят потвърдил, че отново е бременна. При това с тризнаци!

"Лекарят каза, че зачеването на тризнаци по естествен път е изключителна рядкост. Обикновено това се случва в резултат на изкуствено оплождане.

Бях шокирана два пъти - първо, че изобщо забременях, а след това - когато разбрах колко деца ще имам", разказва тя.

След като научила новината, жената решила да се обади на бившия си. Райън останал без думи от чутото. Той не можел и да си помисли, че една-единствена страстна нощ може да се превърне в подобна изненада.

Джанет и съпругът й отидоха на видеозон и чуха нещо плашещо, което преобърна живота им! 35 години по-късно... (СНИМКИ)

Въпреки шока, мъжът се държал много достойно. Той подкрепил Чарлиан, преместил се при нея и се опитал да направи всичко, за да улесни бременността й. Така двойката се събрала отново. 

Бременността на Чарлиан била рискова. Всичко било наред до 29-ата седмица, когато започнали контракциите. Лекарите успели да ги спрат, но от този момент бъдещата майка трябвало да бъде много внимателна, да се грижи за себе си, за да избегне опасността от преждевременно раждане.

На 33-ата седмица бебетата в утробата й изведнъж спрели да растат. Лекарите решили, че е твърде опасно бременността да продължи и й направили цезарово сечение.

Чарлиан родила две момчета и едно момиче. Бебетата прекарли няколко седмици в болницата, защото се родили много малки - тежали около килограм и половина. Освен това имали инфекция, която се нуждаела от антибиотично лечение.

Тя мислеше, че не може да има деца, докато не чу от мъжа си страшната истина, че...

"Винаги съм искал син. Но все пак реших да стана стерилна, защото четвъртото дете щеше да ни дойде прекалено много. Сега имам двама синове", споделя с усмивка Чарлиан.

"Сега ми отнема само 8 часа на ден, за да ги накърмя. Трябва да купуваме всичко по три.  Ставам в 4 часа сутринта, за да се справя с всичко. А къпането на близнаците е като военна операция.

За щастие, по-големите момичета помагат много. Не бих могла да се справя без тях", признава развълнуваната майка. 

А въпросът за раздялата на Чарлиан и Райън вече не стои на дневен ред.

20-годишната дъщеря на Алисън й каза, че е бременна, а само седмица след това бъдещата баба разбра нещо шокиращо (СНИМКИ)

Все пак сега и двамата са заети с много по-приятни неща! 

"Това е чудо. Сякаш някой искаше отново да бъдем заедно. Това буквално е приказка", казва Чарлиан./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

чуденка

чуденка 30.04.2020 13:18

Наистина е странно.

Славчо

Славчо 30.04.2020 15:55

Тризнаците изглеждат доста по-бледи от "бащата"

коко

коко 30.04.2020 19:10

Да се омъжиш за маймуна и да родиш бели деца - явно и съседът е помагал...

Бай Чепик

Бай Чепик 01.05.2020 9:45

Абе на тая мъжът й си е жив мангал:)))