logo

Бременна отиде на ултразвук и преживя най-големия шок в живота си СНИМКИ

Бременна отиде на ултразвук и преживя най-големия шок в живота си СНИМКИ

Гинеколозите наричат ​​случая й уникален, тъй като подобно нещо се случва веднъж на 70 000 000

Бременна отиде на ултразвук и преживя най-големия шок в живота си. 

35-годишната Ашли от американския щат Масачузетс признава, че са й били необходими няколко години, за да забременее с дъщеря си (на 8 години). Голямата й мечта била отново да стане майка, но не вярвала, че това ще й се случи. 

„Имах 4 спонтанни аборта“, каза тя в ефира на "Добро утро, Америка". 

Чудото с 30-г. Алина шокира лекарите СНИМКИ

Когато тестът за бременност показал две чертички, Ашли не повярвала на късмета си. И едва дочакала прегледа с ултразвук, за да се увери, че наистина е бременна.

Там обаче я очаквала шокираща изненада. 

"Видях, че ехографката започна да пише A, B (серийни номера на ултразвукови снимки). Попитах  близнаци ли имам. Тя ми каза, че не знае и че трябва да излезе за минута. 

Когато се върна, започна прегледът отново и ми каза: "Имаш четири"", разказа Ашли. 

Американката не повярвала на чутото. "Много трудно заченах дъщеря си и имах спонтанни аборти в миналото. Чувствам се благословена с нещо толкова голямо е толкова невероятно", признава тя. 

Лекарите я убеждаваха, че чака близнаци, но истината ги остави без думи СНИМКИ

Два месеца стъписаната жена не казвала на никого за положението си. Тя се страхувала да не пометне отново. Притеснявала се и от реакцията на близките си - все пак годеникът й Вал имал три деца от предишната си връзка. 

Но бъдещият татко приел новината с радост. Родителите й - също. "Родителите ми бяха щастливи. Казаха, че ако някой може да се справи с това, това съм аз", добавя тя. 

Бъдещата майка няма търпение да види как ще изглеждат малчуганите и колко ще си приличат. И е наясно, че изобщо няма да й е лесно. 

"Няма да мога да отида до магазина и просто да взема бебето си в коша – трябва да имам четири. Но засега просто ще ги родя, а след това - каквото се случи", споделя американката.

Жена забременя с близнаци, а на третия ултразвук изпадна в шок от видяното ВИДЕО

Ашли трябва да роди на 18 октомври, но лекарите смятат да извадят бебетата по-рано, тъй като бременността й се счита за високорискова.

Гинеколозите наричат ​​случая й уникален. Тя не носи четиризнаци, а две двойки еднояйчни близнаци: две момичета и две момчета. Шансовете за такава естествена бременност са 70 000 000 към едно.

Неслучайно специалистът, който я прегледал на ултразвука, излязъл от стаята, за да се консултира с колеги. Това бил първият път, в който виждал подобна бременност. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай