logo

Цял свят следи в захлас какво се случва с тези уникални близначки СНИМКИ

Цял свят следи в захлас какво се случва с тези уникални близначки СНИМКИ

Преди 23 години заради много рядка комбинация от гени на бял свят се появяват светлокожата Люси и тъмнокожата й сестричка Мери

Всеки знае, че обикновено близнаците си приличат като две капки вода. Може би и затова винаги са предизвиквали такъв голям интерес.

Днес от jenata.blitz.bg обаче ще ви разкажем за една по-необикновена двойка близнаци с различен цвят на кожата, чийто живот следят с интерес безброй фенове и учени от целия ​​свят.

Преди 23 години заради много рядка комбинация от гени на бял свят се появяват светлокожата Люси и тъмнокожата й сестричка Мери.

На 16 януари 1997 г. лекарите в болницата са толкова изненадани от "новогодишното чудо", че не посмели  веднага да покажат близнаците на майка им, опасявайки се, че жената няма да повярва, че това са нейните деца.

Косата на Люси е не просто светла, а рижа. Тя има изключително красиви сини очи и много светла кожа. 

Жена роди близнаци, а лекарите и мъжът й онемяха щом видяха бебетата СНИМКИ

Мери е пълна противоположност на сестра си. Тъмната й кожа, черната, къдрава и много гъста коса и кафяви очи са характерни за представителите на африканския континент.  

Не по-малко интересни са родителите на необичайните близначки. Майка им Дона е родена в Ямайка, а татко им Винс е англичанин. Той, подобно на Люси, има светла коса и сини очи. Накратко - Мери е като майка си, а Люси - като баща си.

Освен близначките, Дона и Винс имат още 3 деца - момиче и две момчета. Момичето и едно от момчетата приличат на майка си, а другият им син е копие на баща си.  

През годините семейството често се сблъсква с проблеми.

Историята на тези близначки ще ви остави без думи СНИМКИ

Не само връстниците на дъщерите им, но и служителите в детската градина, а по-късно и в училището се съмняват, че момичетата наистина са близначки.

Доста пъти се е налагало родителите им да разнасят семейни албуми и документи, потвърждаващи факта, че момичетата са родени в един и същи ден.

Люси и Мери са много доволни, че са напълно различни една от друга, въпреки че са близнчки. Така все пак никой не ги бърка.  

Близначки станаха хит в мрежата още преди раждането си заради това ВИДЕО

И винаги се обличат различно, за да подчертаят още повече индивидуалността си. 

От раждането им изминаха 23 години. Днес двете момичета са истински красавици.  

След училище Люси влиза във факултета по изкуство и дизайн, завършва с отличие и сега работи в областта на рекламата.

Мери пък е психолог и помага на хората в трудни ситуации. 

Жена роди близнаци, бащата видя второто бебе и ги напусна веднага

Такава генетична разлика в цвета на кожата при близнаци е много рядка. В света са известни не повече от 10 подобни случая. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай