logo

Тя се роди само 280 грама, но не е за вярване в какво се превърна СНИМКИ

Тя се роди само 280 грама, но не е за вярване в какво се превърна СНИМКИ

Момичето се появява на бял свят чрез цезарово сечение през 27-та седмица от бременността

Маделин Ман е меко казано истински боец Момичето е родено през далечната 1989 година, която е белязала много животи. Тя се ражда едва 280 грама. Представете си едно новородено, което се събира в дланта на възрастен човек.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме как менопаузата застигна 11-годишната Аманда, но малко след това тя роди близнаци. Споделихме ви и историята на Дева Мария в 21-и век, а именно как девствено момиче забременя и роди здраво детенце

Историята на Маделин Ман е меко казано зашеметяваща и именно нея ще ви разкрием в следващите редове.

Момичето се появява на бял свят чрез цезарово сечение през 27-та седмица от бременността. Обикновено, средното тегло при раждане е доста повече, но тя се появява на бял свят тежаща едва 280 грама. Въпреки ниското си тегло, медицината й помага да се бори за живота си.

Такова нещо не бе показвано никога досега! Четири мадами грабнаха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Четири дълги месеца Маделин прекара в кувиоз. Цели 60 дни. Това е невероятно, но постепенно момичето започва да живее нормално.

Първите години все пак били трудни – както за нея, така и за родителите й. След рехабилитация и многобройни процедури, резутатите били страхотни.

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

Американски лекари коментират, че това не е типичен случай, а Маделин е истинско чудо. Тя е едно щастливо изключение от правилото.

С времето Маделин просто впечатляваше всички и стана отличен студент. Единственият й проблем който към днешна дата отблъсква околните е подборът й на дрехи./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!