В този месец се раждат най-красивите деца

В този месец се раждат най-красивите деца

Според астролозите външният вид зависи и от знака, под който е роден

Всяка майка казва, че нейното дете е най-хубаво и това е напълно нормално. Но има бебета, които са толкова красиви, че сякаш чертите им са изписани от художник. 

Не само гените определят колко красиво и здраво ще се роди едно дете. На това влияят и други странични фактори. Например, количеството витамини, които жената получава по време на бременността и по-специално количеството витамин D.

Според астролозите пък външният вид зависи и от знака, под който е роден.

Всеки баща трябва да каже това на дъщеря си поне веднъж

Ето в кои месеци се раждат най-красивите бебета:

От януари до март

Витаминът играе най-голяма роля през първия и втория триместър на бременността. Неговият синтез в организма се осъществява под въздействието на слънчевата светлина.

В 4-ата седмица от бременността се образува плацентата, през която витамин D достига до плода.

За майките на януарски бебета това се случва с настъпването на климатичното лято. Бъдещата майка има всички шансове да прекарва времето си на слънце, да се препича на плажа и да се разхожда в топло време през първата половина на бременността.

Това има положителен ефект и върху детето: то има достатъчно витамини, микроелементи и ендорфини, които се произвеждат в тялото на майката от приятната лятна почивка.

Същото може да се каже и за февруарските и мартенските бебета. Първите месеци от бременността на техните майки са в самия разгар на горещия сезон, изпълнен с летни удоволствия.

Разбира се, жените не трябва да забравят да бъдат внимателни, защото слънчевата светлина е полезна в умерени количества, а изгорялата кожа няма да добави много радост (която е толкова необходима).

От май до юли

Според астролозите красавците се раждат през топлото време.

Майските деца получат невероятно изразителни очи с плътни мигли, жив характер и естествен чар. Те имат хубаво и здраво телосложение и са много весели. 

Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест СНИМКИ

Положението на звездите придава на юнските деца магнетичен чар. Те буквално привличат погледите на околните, дори и да не притежават канонична красота. Това, което допринася за чара им, е техният непринуден, общителен характер и способността да се фокусират върху силните си страни. 

Астролозите наричат ​​юли лидер по брой родени красиви деца. В този месец се раждат истински Венери и Аполони с лъчезарна усмивка и чувствителен, но волеви характер. 

Тези хора веднага се открояват сред тълпата, от тях сякаш струи вътрешна светлина.

Разбира се, "успешно" избраният момент на зачеване не винаги определя красотата на нероденото дете и бъдещите майки не трябва да разчитат само на природата.

За да избегнете недостига на витамини, които влияят на здравето на жената, формирането и развитието на плода, трябва да се храните правилно и да приемате хранителни добавки за бременни. Това обаче може да стане само след преминаването на изследвания и консултация с лекар.

Специалистът ще ви каже как да помогнете на организма си да се справи перфектно с бременността и ще ви предпише правилните витамини, които ще бъдат отличен принос за бъдещото здраве и красота на бебето! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай