Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест СНИМКИ

Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест СНИМКИ

Бет мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й

Ентусиазъм, задух, сърцебиене и дори външен вид сякаш ще припадне. Това измъчваше англичанката Бет Уорли от 17-годишна възраст. Към всичко това се добавят и постоянните смени на настроението й - заради всяко нещо, дори паднала на земята ръкавица, Бет била способна да се разплаче.

Историята на това семейство с 3 двойки близнаци ще ви шокира СНИМКИ

Майка й отдавала всичко това на пубертета и промените, които настъпват у всяко дете по време на него.

Момичето не можело да владее собствените си емоции. Тя била ту ядосана и можела да съсипе всичко около нея, ту просто й се плачело като на дете. На фона на всички тези неприятности започнал да я боли корем, но това изглеждаше просто дреболия.

Меган бе на седмото небе, когато разбра, че чака близнаци, но докторът бързо помрачи щастието й, след като й съобщи, че...

Лекарите казали на момичето, че това е просто от симптом на раздразненото черво. Неприятно е, но ще живее. 
 

Година по-късно обаче състоянието на Бет не се променило. Същата емоционалност, а стомахът все още я болял. "Нямах сили вече да стоя на крака. Бях толкова уморена",признава тя. 

Родителите на вече 18-годишното момиче решили да го заведат отново на лекар. Допълнителните тестове обаче показали нещо страшно и доказали, че тя въобще няма проблеми с червата. Бет имала рак на черния дроб. Заболяването се развило много, а метастази имало на много места. 

Историята на тези близначки ще ви остави без думи СНИМКИ

"Обикновено този вид рак засяга хора на възраст между 30 и 50 години. Никога не сме очаквали, че може да се появи при толкова младо момиче", коментирали лекарите на Бет.

Заради тумора нивата на адреналин в организма на девойката се повишавали. Това била причината за раздразнителността и смяната й с плач. Това е и причинта за сърцебиенето и топлинните атаки.

Все пак лимфната система на Бет реагирала правилно на тумора и успяла да забавя растежа на метастазите. Състоянието и все пак било много сериозно. Налагала се спешна операция. 

Историята на еднояйчните близначки Джеклин и Дженифър и тази на Джак и Джейс е направо невероятна (СНИМКИ)

"Прекарах шест дни в интензивното отделение. Отне ми няколко месеца, за да се реабилитирам. Операцията беше наистина сериозна. Срязаха ме от гърдите, до долната част на корема. Трябваше обаче да стана на крака и да се върна в университета. Исках да живея", спомня си Бет.
 

Лекарите настояли тя да вземе академичен отпуск и да се фокусира само върху здравето си. Тя обаче отказала да спре и продължила обучението си.
Сега вече Бет е на 19 и е в ремисия. След операцията и отстраняването на тумора състоянието й се нормализирало и вече няма и следа от промяната на настроението й.

Близначки станаха хит в мрежата още преди раждането си заради това ВИДЕО

В момента момичето е част от кампания за борба с рака, която насърчава хората да споделят победите си над коварната болест с останалите и да набират средства за подпомагане на тези, които са жертви на болестта./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!