logo

Хубавица направи спонтанен аборт, след месеци забременя отново, а на видеозона я чакаше огромна изненада

Хубавица направи спонтанен аборт, след месеци забременя отново, а на видеозона я чакаше огромна изненада

Плачех от щастие. Стори ми се, че първото дете, което загубихме, беше с мен в стаята и каза, че всичко ще бъде наред, споделя Одалис

В американския град Сан Пабло, щата Калифорния, млада жена забременя два пъти в рамките на пет дни и роди две момиченца в един и същи ден. Невероятната й история разказа Daily Mirror.

25-годишната Одалис Мартинес и съпругът й Антонио планирали да станат родители от дълго време. Първият им опит обаче завършил със спонтанен аборт.

Майка на 2 деца разбра, че е бременна в последния момент и... СНИМКИ

Няколко месеца по-късно Мартинес разбрала, че пак е бременна. Тя била много щастлива и едновременно с това притеснена да не загуби отново бебето. 

"Беше доста ужасяващо да не зная дали отново няма да пометна. Надявах се на най-доброто, но знаех, че винаги има възможност нещата да не вървят по план", разказва Одалис.

Момиче ошашави мрежата с лично признание: Имам брат близнак, който е... ВИДЕО

Скоро тя отишла на първия си преглед с ултразвук, а там я очаквала огромна изненада. По време на прегледа Одалис разбрала, че очаква не едно, а две деца, при това заченати по различно време.

"Бях толкова уплашена, че ще да ми кажат, че не се долавя пулс, през цялото време бях много разтревожена. Докато чаках лекаря, изпратих SMS на Антонио, в който му казах, че съм много изплашена. 

Когато докторът дойде, се опитах да се подготвя психически за всичко. Когато намери първото бебе и пулса, се разплаках от щастие. Но после той започна да върви напред-назад, а аз започнах да се чудя защо. В главата ми веднага изникна най-лошия сценарий заради травмиращия опит, който имахме.

Тогава той ми каза, че е намерила друго бебе, което също е имало сърцебиене. Плачех от щастие. Стори ми се, че първото дете, което загубихме, беше с мен в стаята и каза, че всичко ще бъде наред", споделя тя.  

И добавя, че точно в този момент лекарят й казал нещо забележително - че бебетата й не са близнаци и са заченати с разлика от пет дни.

Лекарите й казаха, че не може да има деца, но чудото, което се случи, шокира всички СНИМКИ

На 10 август Мартинес родила две момиченца, които кръстила Лилио и Имелда.

Щастливата майка признава, че бебетата си приличат толкова много, че с мъжа си понякога не могат да ги различат. 

По данни на Daily Mirror, зачеването на деца по различно време е явление, което се среща при 0,3% от бременностите, въпреки че много лекари предполагат, че това няма как да се случи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай