logo

Момиче ошашави мрежата с лично признание: Имам брат близнак, който е... ВИДЕО

Момиче ошашави мрежата с лично признание: Имам брат близнак, който е... ВИДЕО

19-годишната Анна Хипкин споделя, че е останала повече от поразена, когато узнала истината

Заченати по едно и също време брат и сестра се появиха на бял свят с пет години разлика. Шокиращата история сподели самата близначка в профила си в TikTok, пише The Mirror.

В мрежата 19-годишната Анна Хипкин споделя, че е останала повече от поразена, когато узнала, че 13-годишният й брат Джак на практика е неин близнак, въпреки че е пет години по-малък от нея.  

Заявлението на момичето ошашави интернет потребителите.

Сара се подложи на инвитро заради умиращия си мъж, а месеци по-късно узна най-страшното СНИМКИ

В следващите си видеоклипове то обяснява, че с брат й са заченати чрез една и съща процедура за инвитро оплождане. Но вместо да износи две бебета, майката й решила да замрази единия ембрион, докато бъде готова за второ дете. Това се случило пет години след раждането на Анна.

Момичето подчертава, че с брат си не са еднояйчни близнаци.

 

Между другото, интернет потребителите са разделени в коментарите си по темата. Според някои фактът, че Анна и Джак са заченали по едно и също време чрез инвитро процедура, не ги прави близнаци. 

Лекарите я убеждаваха, че чака близнаци, но истината ги остави без думи СНИМКИ

"Ако следвате тази логика, всички братя и сестри са близнаци, тъй като имат едни и същи родители", "Как така ти е близнак?! Не става така. Той не ти е близнак!",  "А? Това обаче не го прави твой близнак. Вие имате същата връзка като всички други братя и сестри. Близнаците се зачеват и раждат по едно и също време", коментират несъгласните с откритието й.

"Моя приятелка има същата история. Родителите й се подложиха на инвитро и тя се роди, а 10 години по-късно се появи и нейната близначка", защитава я друг. /jenata.blitz.bg  

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Прост народ

Прост народ 20.02.2022 18:59

Близнаци са . Близнаците са продукт на една или две яйцеклетки оплодени в един и същ момент от множество сперматозоиди. Братята и сестрите са резултат на опложане в различни периоди от време.