Жена влезе в спешното с ужасни болки в гърба, диагнозата я остави без думи СНИМКИ

Жена влезе в спешното с ужасни болки в гърба, диагнозата я остави без думи СНИМКИ

Тъй като дълго време лекарите не могли да открият причината за симптомите й, продължили с изследванията

Млада шотландка отиде по спешност в болницата с оплаквания от болки в гърба и внезапно роди здраво момиченце, съобщава Daily Record.

24-годишната служителка в магазин за домашни любимци Сейра Съдърланд казва, че като тийнейджърка е била диагностицирана със синдром на поликистозните яйчници и знаела, че заради патологията може никога да няма деца. Въпреки това редовно използвала защитни средства по време на секс с партньора си.  

Бременна козметичка отиде на ултразвук и преживя най-големия шок в живота си СНИМКИ

"Все още дори не сме мислили да имаме деца. Имам поликистозни яйчници. Казаха ми, че може дори да не мога да имам деца, така че това беше пълна изненада.

Използвахме презервативи всеки път, така че това беше още по-голяма изненада. Децата бяха нещо, което и двамата искахме, но не сега", споделя тя.

В края на ноември 2022 г. Сейра започнала да се оплаква от болки в гърба. Когато дискомфортът се появил и в областта на ребрата, жената отишла в спешното. Там лекарите й предписали болкоуспокояващи и я изпратили вкъщи.

Състоянието на Сейра обаче се влошило и тя се принудила отново да се върне в болницата. Медиците й направили изследвания и малко по-късно установили, че е бременна. 

"Мислех, че резултатът може да е фалшиво положителен заради моя синдром. А ако бях бременна, бях в ранен стадий. Бях по-загрижена за болката, която изпитвах", спомня си тя.

Сейра добавя, че тъй като дълго време лекарите не са могли да открият причината за симптомите й, са продължили изследванията.

На следващия ден, докато медицинска сестра й взимала материал за гинекологично изследване, видяла главата на бебето и разбрала, че пациентката ражда. 

Данет си мислеше, че има камъни в бъбреците, но диагнозата после я шокира

"Просто я чух да казва "О-о-о". Попитах я дали е лошо, а тя каза: "Бременна си, главичката е там, раждаш", добавя Сейра.

Шотландката била вкарана по спешност в родилното отделение. Тя не крие, че в този момент се е притеснявала за здравето на бебето, тъй като по време на бременността си е вдигала тежки неща и е пиела алкохол.

"Мислех, че ще е малко бебе и не знаех дали е възможно да оцелее. След като започнах да раждам и главата й беше навън, те казаха, че това очевидно не е бебе на 20 седмици", разказва младата жена.

Момиче с безсънна нощ от болки в кръста, след часове чу шокираща диагноза

Въпреки опасенията, часове, след като разбрала, че е бременна, Сейра родила здраво момиченце с тегло 4,4 килограма. 

"Почувствах много вина, когато се роди. Когато разбрах, че определено съм бременна, си помислих:  "Пиех, какво ли ще родя сега?". Изпитах огромно облекчение, когато ми казаха, че тя е напълно добре", добавя шотландката.

"Никога не съм си правила тест за бременност, нито съм страдала от сутрешно гадене. Размерът на корема ми не се промени по никакъв начин и до раждането нямах никакви болки.

В продължение на девет месеца нямах представа, че съм бременна. Имах цикъл шест седмици преди раждането", казва тя.

"Всеки лекар каза, че това е чудо, защото ми казаха, че не мога да имам деца", посочва в заключение щастливата майка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Пламен

Пламен 30.12.2023 22:34

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може.------ https://do.my/xbio

Знаеща

Знаеща 31.12.2023 17:25

Мале какво дъно е там. Дебелата неграмотна британка е родила без да подозира бременност

ужас

ужас 02.01.2024 17:17

поколението на простаците с фалшиви дипломи. Ражда а те още иследват защо има болки ?