logo

Момиче с безсънна нощ от болки в кръста, след часове чу шокираща диагноза

Момиче с безсънна нощ от болки в кръста, след часове чу шокираща диагноза

Джема никога не е вярвала, че подобно нещо може да й се случи и да промени тотално живота й

След като цяло нощ болки в кръста и корема мъчеха Джема, тя просто се предаде и помоли гаджето си да извика линейка. Отначало момичето смяташе, че това е просто болка преди менструация, но на сутринта вече започна да си мисли, че проблемът е по-сериозен и може би става въпрос за възпален апендисит.

Бременна отиде на видеозон и онемя от видяното СНИМКИ

Болката обаче не отшумяваше. Джема пила какви ли не лекарства, но нищо не й помагало. Точно тогава вече викнали линейка, която е откарала в местната болница. Там чула шокираща новина и останала с отворена уста какво я чака.

„Бях шокирана. Имах само четка за зъби в себе си, но се оказа, че имам нужда от много неща, защото съм бременна..“, спомня си Джема.

Тя дори не е подозирала за случващото се. Постоянно се е пазила, приемала е орални контрацептиви и дори хормонални инжекции. Менструациите й не спрели, коремът й не пораснал и не е имала никакви неразположения, които са характерни за бременността.

Клер се събуди със зверски болки в корема, а часове по-късно се случи нещо шокиращо СНИМКИ

Седмица преди раждането дори решила да направи тест за бременност, но уви, той бил отрицателен.

За да докаже думите си Джема публикува снимка на корема си, когато явно е била в деветия месец и дори не личи, че е възможно да е бременна.

Когато вече стигнала до болницата, тя вече имала пълно разкритие и било късно да се мисли за цезарово сечение.

„Не можех да си представя дори какво се случва. Не знаех дали бебето ще е добре. Водех през цялото време нормален начин на живот – тренировки, партита. Ако всичко това му се е отразило“, спомня си колебанията си Джема.

Ж

ената не е знаела какъв пол ще е бебето й и естествено, не се бе подготвила с име за него. Тя въобще не била готова да стане майка, но не е имала и намерение да се откаже от детето. „Когато лекарите ни казаха, че момчето ми е здраво, това беше най-хубавият момент в живота ми“, усмихва се при спомена младата майка.

Менопаузата застигна 11-годишната Аманда, по-късно тя роди близнаци

След като ражда пред нея стои още едно предизвикателство – да каже на родителите си, че вече са баба и дядо. Тази роля бе поета от Чарли, младият татко, който не бе подозирал, че ще стане такъв и то толкова скоро.

Родителите на Джема първоначално не му повярвали, защото редовни виждали дъщеря си и тя нямала дори коремче. Не може обаче да се спори срещу фактите. Те им показали бебето, което проплакало.

„Влюбихме се в него от пръв поглед“, казват родителите на Джема.

Тя й Чарли не планирали да имат деца, но били на седмото небе от щастие, когато разбрали, че вече ще са трима. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Alex

Alex 16.05.2021 11:18

Защо ли не се учудвам,че това се е случило в родината на Шерлок Холмс и Баскервилското куче?!Абе,случва се и живо пиле да умре...

Shrek

Shrek 16.05.2021 13:23

Coyote Ugly!

smopenue

smopenue 03.10.2023 0:33

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ----- https://min.lc/medbg