logo

5 неща, които не бива да носите след 30 г.

5 неща, които не бива да носите след 30 г.

Дарете ги или ги рециклирайте, но никога не залагайте на тях вече

Много хора казват, че не е важно на колко години изглеждаме, а на колко се чувстваме. Няма как да не признаем, че има неща от визията и гардероба ни, които определено по-скоро биха ни дали някоя по друга годинка отгоре. 

Най-новата, евтина и шантава модна тенденция е…

От jenata.blitz.bg изготвихме списък с неща, за които обезателно просто трябва да забравите, след като навършите 30 години.

Или ги подарете или просто спрете да ги носите, освен, ако не искате да изглеждате по-стара и да будите насмешка у хората.

Тези дрехи ще са хит през есента на 2020 г. 

Обувки с платформи

Те са меки и удобни, правят ви да изглеждате високи  и обикновено са ортопедични. Именно затова много баби ги харесват. На млади жени такива модели изглежда странно и карат визията им да изглежда старомодна.

Плетени барети

Естествено, че има много модерни плетени барети, не говорим за тях, а нещата, които са ви подарък от любимата ви баба и си мислите, че изглеждат страхотно, уникално и са вечно актуални. Забравете за тях, особено ако става въпрос за баретка. Вярвайте ни, че има плетки, които просто са демоде.

Забравете за дънките! Тези панталони ще са хит през сезон есен-зима СНИМКИ

Блуза с флорален мотив

Малката флорална щампа върху блуза визуално ни дава не само няколко килограма, но и няколко годинки отгоре. По-добре да заложите на така баналните животински щампи, отколкото на това.

Широко и късо палти

Много хора обичат подобни дрехи заради гъвкавостта им, но всъщност визуално няма да изглеждате достатъчно добре. Тази дреха не се вписва нито в ежедневния, нито в елегантния стил.

Най-модерните цветове за сезон есен-зима 2020-2021 СНИМКИ

Туника с дантела

Това е нещото, което крайно много състарява имиджа ни и самите нас - полупрозрачна туника с дантела. Ако материята й е евтина за капак на всичко лесно и ще се мачка. 

Този модел е символ на безвкусица и не трябва да има място дори и в килера ви. Спешно го продайте, дарете или рециклирайте./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

kaso palti

kaso palti 11.10.2020 21:55

nosq vseki den