logo

Тези дрехи ще са хит през есента на 2020 г.

Тези дрехи ще са хит през есента на 2020 г.

Френски модисти съветват да заложите на нещо по-необикновено през идните месеци

Есента е един от най-цветните и красиви сезони. Сега е времето, когато може да съчетаете дори лятна рокля, с чудесен плътен пуловер и да изглеждате перфектно. 

Най-модерните цветове за сезон есен-зима 2020-2021 СНИМКИ

Може да покажете целия си гардероб дори по пътя към офиса, без да е нужно да прикривате всичко, слагайки някое плътни палто отгоре и шапка. 

Какво обаче ще е модерно през тази есен? Френски модисти съветват да заложите на нещо по-необикновено през идните месеци и да пуснете фантазията си на воля. 

Най-актуалните и модни цветове за пролет/лято 2021 ще са... СНИМКИ

Известни френски дизайнери посочиха какво ще е модерно през следващите дни, а ние ще ви покажем техните съвети. Следвайте ги и няма как да останете незабелязани. 

Леопардовото не е модно престъпление
 


Въпреки че понякога животинските щампи биват приемани много противоречиво, само смелите дами биха се осмелили да ги носят. 

В последната колекция на Maje леопардовите и хищни щампи са представени в различни варианти и текстури - от феерична рокля до тежко палто. 

Тези 3 неща ще са моден хит през есен 2020

Ученическият стил отново е на мода
 


Септември мина и макар и повечето от нас вече да не трябва да ходят на училище, тази визия ще е много актуална през идните месеци. Не е нужно да крадете униформата от детето си, а просто да внесете по-младежки вид на вашата визия. 

За целта не е нужно да слагате минижуп. Ключовите елементи към тази визия през есента са елегантните и стилни джъмпери и блейзери, както и пуловерчетата, изпод които се подава ризка.

7 детайла, които правят визията ви безлична и скучна

Бъдете смели и нахакани
 


Ако искате да добавите малко пикантност към визията си, то тогава задължително трябва да обърнете внимание на новата колекция на Claudie Pierlot.

Без значение на какъв стил дрехи сте фенове, гарантираме ви, че ще намерите нещо, което ще ви допадне. Драматично черно и дръзко черно са основните цветови акценти във визиите тук. Всички сме наясно колко печеливша винаги е била тази комбинация./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай