logo

5 шапки за есента и зимата, които издават провинциалистката СНИМКИ

5 шапки за есента и зимата, които издават провинциалистката СНИМКИ

Тези модели отдавна не са актуални и най-добре бързо да ги замените с нещо по-модерно и също толкова топло

Шапката е един от най-важните атрибути за зимата. Заедно с топлото яке, разбира се. В крайна сметка през голяма част от годината опираме до тях, за да се чувстваме комфортно на улицата. 

Когато градусите навън падат стремглаво надолу, е добре да поговорим за шапките. И по-точно за моделите, които отдавна не са на мода. Появите ли се с тях пред хората, определено ще ви сметнат за провинциалистка. 

За да не ставате за смях на улицата, днес от jenata.blitz.bg ще ви посочим най-големите разочарования на годината, които незабавно трябва да бъдат заменени с нещо много по-красиво и също толкова топло, разбира се. 

Плетена барета 

По всичко изглежда, че стилните барети никога няма да излязат от мода. И тази година те ще се радват на огромна популярност. Стига да не са плетени! 

Този модел отдавна излезе в пенсия.

Тези 8 палта ще са истински хит през есен-зима 2020-2021 СНИМКИ

Остарелият му външен вид, абсурдната понякога форма и неподходящите атрибути под формата на козирка или кристалчета с лекота ще развалят и най-стилната визия. 

Шапка бийни 

Шапките, които слагате на главата си с огромни усилия, трябва да бъдат изхвърлени незабавно. Те бяха модерни в началото на XXI век. Сега обаче изобщо не са на почит.

Този вид шапка само разваля стила, притиска главата и като цяло изглежда много скучна и смешна. Да не говорим, че тези модели са много тънки.

Това яке ще е хитът на Зима 2020 СНИМКИ

Защо ви е такава шапка, като няма да ви пази от студа?

Кожена шапка 

Време е да забравите и за странните кожени шапки! Мястото им е в миналия век! 

Съветските кожени шапки или по-съвременните им варианти под формата на вълчи уши определено топлят, но времето им отдавна отмина.

Ето как да носите любимите си бели маратонки и да изглеждате стилно СНИМКИ

Затова не съсипвайте външния си вид си с тях. Има много по-актуални модели, с които хем ще ви е топло, хем ще изглеждате модерно! 

Шапките, с които главата ви изглежда като морава, също отдавна не са на мода.

Да, те са невероятно меки и уютни, но това допълнително пухкаво окосмяване върху главата ви едва ли ще може да се състезава за титлата "най-стилната и елегантна шапка".

Незабавно хвърлете тези 5 вида обувки - адски демоде са СНИМКИ

Ако пък толкова си ги обичате, ги оставете за дългите зимни разходки в гората. За ежедневието си заложете на нещо по-елегантно.

Неадекватен принт

Като цяло за студения сезон е по-добре да си вземете едноцветна плетена шапка. Ако сте си харесали нещо по-ярко и открояващо се, внимавайте с щампите.

Забравете за странните надписи от сорта на "Аз съм звезда", защото изглеждат глупаво. Без набиващи се в очите апликации, крещящи рисунки и кристали!

10 СНИМКИ, които ни оставят с толкова много модни въпроси

Има хиляди начини да изпъкнете сред тълпата, дори и с лаконична и скромна шапка. И се замислете дали наистина имате нужда от този кич на главата си! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ха,ха,ха

Ха,ха,ха 30.09.2023 8:59

То в БЛИЦ понеже са първи модисти и носят само шапки тип "аннглийски кралски двор"...Па и всички са столичани! (ама повечето са от провинцията)