logo

Това яке ще е хитът на Зима 2020 СНИМКИ

Това яке ще е хитът на Зима 2020 СНИМКИ

Пухкавата красота ще гарантира да дамите топлина и невероятна визия в студените дни

Циганското лято, на което се радвахме в последните дни в цяла България, сякаш вече си отиде. Колкото и да не искаме това да се случва трябва да признаем, че зимата приближава, а с нея идва и неимоверното падане на градусите.

Дори в студените дни няма жена, която да не иска да изглежда добре. През зимните месеци дрехата, която най-често носим и всички виждат е якето или палтото, което се надяваме да ни стопли.

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време споделихме кое е якето, което всяка дама трябва да има в гардероба си. Редом с това стана ясно, че има няколко модела връхни дрехи, за които жените с ниско самочувствие трябва да забравят.

Сега от jenata.blitz.bg попаднахме на много интересно предложение на модните критици. Те са категорични, че едно зимно яке ще е истински хит през Зима 2020.

Модните критици поясниха, че готиното яке е дело на Reebok x Monochrome, а това е първото „творение“ на сътрудничеството между двете марки. 

Те показаха пухкавото и извънгабаритно яке, което всяка дама трябва да има в гардероба си през зимата. 

„Дори и в най-големите студове това яке ще пази цялото тяло на дамата от минусовите градуси. Материята е такава, че поддържа естествената топлина на тялото и защитава дамите от неприятните атмосферни влияния“, поясниха модните експерти. 

Хубавото на това извънгабаритно зимно яке е, че то може да бъде намерено във всевъзможни цветове и така да задоволи вкуса на всяка дама. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай