logo

6 ретро неща от 80-те ще са истински моден хит през 2022 г. 

6 ретро неща от 80-те ще са истински моден хит през 2022 г. 

Назовани са популярни тенденции, които се завърнаха в модата от 80-те години

Всичко ново е добре забравено старо. Тази сентенция като че ли най-много важи за модата. И да, с годините това твърдение се доказва.

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време стана ясно, че пет ретро неща от 2000 година ще са истински хит през 2022 г. 

Но оказа се, че сега се връщаме по-назад в миналото… чак до 80-те години на миналия век.

Модният редактор на портала VOU Анна Ескаланте посочи шест от най-актуалните тенденции от 80-те, които се завръщат на мода през 2022 г. „Те ще са тотален хит“, категорична е модната експертка.

Тя състави селекция от дрехи, обувки и аксесоари, които според нея бяха на мода в края на миналия век и възвърнаха популярността си тази година. 

По-специално, списъкът включва дънкови и спандекс миниполи, рокли с открити рамене и протрити кожени якета с навити ръкави.

Ретро дънки от 2000г. ще са хитът на 2022 г.

В допълнение, Escalante смята, че към гардероба на всяка жена през 2022 година трябва да се добавят т. нар. „електрикови костюми“ - комплект от сако с квадратен силует с подпухнали рамене (тоест с големи подплънки) и широки панталони. 

В момента такива модели са представени в линиите на марките Giorgio Armani, Anne Klein и Calvin Klein. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Би Джийс

Би Джийс 19.04.2022 19:33

И ако може и некоя звезда от 80те, да ги налузи и рекламира, тия спандекси и електрикови сака.

Бобето

Бобето 20.04.2022 7:23

Дано се върне и модата с окосмяването от 80-те, че ми писна вече