6 вещи, които превръщат всяко момиче в лелка от пазара

6 вещи, които превръщат всяко момиче в лелка от пазара

Само един малък детайл е в състояние да добави 10 години към възрастта или напълно да съсипе визията

Всяка жена, без значение на колко години е, иска да изглежда млада, модерна и красива. Не всяка обаче успява да го постигне. 

Понякога да избереш правилните дрехи за перфектната визия, с която да очароваш всички, се оказва изключително труда задача. Да не говорим, че само един малък детайл е в състояние да добави 10 години към възрастта или пък напълно да съсипе визията. 

Специалистите са категорични: дори и най-модерните вещи са в състояние да превърнат една жена в лелка, ако не се носят какво трябва!

Това обаче не бива да ви отчайва! Просто трябва да запомните нещата от списъка, който днес от jenata.blitz.bg ще предложим на вашето внимание. Те определено ще добавят няколко годинки към ЕГН-то ви и ще ви превърнат в безвкусна млада старица. 

Ето какво не трябва да носите, ако не искате да  изглеждате като лелките по сергиите на пазара: 

Безформени дрехи

Стилът "сложих си чувалът от картофите и излязох" определено не подхожда на никого, повярвайте ни!Дори по-пищните дами трябва най-сетне да проумеят, че дрехите трябва да се избират с вкус и според фигурата. Те трябва да правят жените по-стройни, а не обратното - да превръщат дори слабите в нещо разплуто. 

Обемни дълги суитшърти, чувалести рокли, гънки и джобове - всичко това е строго забранено. Такива дрехи не са за млади и красиви момичета, а за продавачките на пазара, които, между другото, залагат на тях с цел - да им е по-удобно да работят и да прибират приходите в джоба. 

Трикотажни блузки с копчета 

Може би образът на учителка възбужда някого, но, уверяваме ви - само сексуално. Никой не харесва строгата възрастна дама с кок на главата и вечната си блуза с копчета. И точно така ще изглеждате, ако облечете този елемент от гардероба.

5 рокли, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ

Да, има много нови и модерни модели. Може и да са нови, но колко са модерни е съвсем друг въпрос. И определено не изглеждат по-добре с времето. 

Неподходящи чорапи

Много дами, следващи модните тенденции, залагат на ажурните модели, които в момента са изключително популярни. И допускат огромна грешка, защото те не подхождат на никого. Изглеждат смешно и, честно казано, с тях ще сте като баба.

Между другото, същият ефект предизвикват и блестящите телесни чорапогащи. 90-те отдавна минаха, забравихте ли? А когато носите тази лъскава обелка от колбас на краката си, околните си мислят, че сте я запазили направо от онези времена.

Чорапогащите, имитиращи чорапи, също трябва да се изхвърлят. Не е ясно кой болен мозък ги е измислил, но мястото им е в боклука. Искате ли да изглеждате така, сякаш носите чорапи? Носете чорапи! 

Щампи като за диван

Ако цветовете на вашия диван и рокля съвпадат, тогава един от тях трябва да бъде изхвърлен. И това определено не е диванът!

С подобна дреха няма да изглеждате нито привлекателно, нито свежо. Затова ви съветваме да заложите на класическите цветове. Те се комбинират по-лесно, а един малък аксесоар винаги може да разнообрази визията.

Бижута

Не, не ви казваме, че трябва да ги игнорирате напълно. Може би само някои.

Тези неща в гардероба ви издават, че се превръщате в лелка

Определено е време да оставите мънистата от кутията на баба като моден аксесоар. Първо, защото вече 50-те не са на мода и второ - започвате да приличате на баба си! И то не в добрия смисъл на думата.

Мънистата отдавна не е на мода. Точно както изобилието от бижута като цяло. Да се накичите като коледна елха определено не е най-доброто решение.  Всичко трябва да е с мярка!

Нисък дебел ток

Никой не оспорва факта, че тези обувки са изключително удобни, но колко модерни и красиви са?

Всеки знае, че обувките могат както да удължат визуално очарователните женски крака, така и да ги отрежат безмилостно. Широкият ток е едно от нещата, които обезобразяват и скъсяват краката. Именно тези обувки се наричат бабешки. 

По-добре изберете тънък и висок ток. Той визуално ще удължи крака ви и ще го направи по-строен. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Mihaella

Mihaella 21.05.2023 19:30

Дълги стройни крака стоят добре и в балеринки и на нисък широк ток. Да за късокраките и с дебели глезени съм съгласна, че визуалното удължаване с висок ток е спасението да не изглеждаш като лелка

Цонева

Цонева 22.05.2023 9:57

Съветникът е отчайващо прост.

Иванова

Иванова 22.05.2023 11:05

АВТОРКАТА НА ТОЗИ ПАСКВИЛ,КАТО СТАНЕ НА 70 ГОДИНИ-ДА ОБУЕ ОБУВКИ С ВИСОК И ТЪНЪК ТОК!

Нони

Нони 22.05.2023 11:40

Ха-ха-ха ! Само за сведение : - Никакви дрехи, аксесоари и "модни правила" не могат да те превърнат в лелка, ако "по душа" НЕ си лелка.

Ани Хоанг

Ани Хоанг 23.05.2023 18:28

Пълен булшит. Само се чудят вече какво да пишат . Наистина хората изтъпяха и станаха толкова скучни .

Mariq

Mariq 23.05.2023 18:31

Кой е дал на това момиче/момче да пише статии?? Простотата се надушва от първото изречение....