5 рокли, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ

5 рокли, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ

Облеклото на човек може или да му помогне или направо да го съсипе

Всички сме чували крилатата поговорка, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Каквото и да си говорим това е самата истина.

4 прически, които превръщат всяка жена в селянка СНИМКИ

Сега няма да обсъждаме втората част от фразата, а първата – облеклото. Всички знаем, че първото впечатление и визията на даден човек са изключително важни.

Без съмнение суетата при жените е много по-голяма от тази при мъжете.

Затова преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои дрехи в гардероба издават селянията. Освен това назовахме и деветте грешки, които превръщат жените в зле изглеждащи провинциалистки.

Но оказа се, че има още няколко опасности, за които жените трябва да внимават, избирайки дрехите си и по-специално роклите.

Излиза, че има точно пет рокли, които ако ги облечете автоматично си слагате печат „Провинциалистка“.

Ето кои са роклите „Провинциалистка“:

Фина плетена мини рокля


Жените имат различни вкусове и правото да съществуват и да се обличат както сами решат. Но с помощта на тънка плетена мини рокля можете да демонстрирате само липсата на всякакъв вкус. Тя коварно приляга на всяка част от тялото и в повечето случаи веднага казва на другите какви недостатъци крие тялото ви. Освен това изглежда вулгарно.

Веднага изхвърлете тези 9 неща от гардероба си! Опасни са!

Съвет: Дори и да имате перфектна фигура, има много начини да я покажете по много по-изтънчен начин. Например, носете копринена рокля в ленен стил или летящ модел с цепка от бедрото.

Еластична дантелена рокля


Това е друг ярък представител на провинциалния стил. Работата е там, че роклите, които са от еластична дантела правят така, че жената да изглежда евтина, а тялото й огромно. Освен това в този тоалет ще можете от раз да добавите допълнителни 10 години към ЕГН-то си и да се превърнете в леля. 

4 глупави правила, които зрелите жени трябва да забравят СНИМКИ

Съвет: Не изхвърляйте средства за такава рокля: по-добре е да обърнете внимание на модели, декорирани с тънка дантела от естествени материали.

Рокли с бухнала пола


Рокля с къса пухкава пола навремето беше невероятно популярна. Но това вече е минало, което за нищо на света не трябва да се връща. Сега такива рокли ще видите да носят само провинциалните жени, в чийто гардероб модните тенденции пристигат наистина много късно. И честно казано пухкавите поли на принцесата, макар и къси, е много вероятно да превърнат великолепно 30-годишно момиче във възрастна абитуриентка.

3 неща, които издават, че една жена е необвързана СНИМКИ

Съвет: По-добре подарете тази рокля на дъщеря си, племенницата или някое малко момиченце, което още не е навършило 12. А нежността и женствеността могат да бъдат подчертани по много по-интересни начини.

Дълги рокли от дебели материи


Убедени сме, че дълга рокля, изработена от вълна или вискоза, не може да излъчва „моден шик“. Платът изглежда тежък и е такъв, а така добавя няколко килца към телосложението на жената, която я носи. А ако е и с по-затворена в областта на деколтето, то визията ви на „ селска учителка“ е гарантирана.

Жените с наднормено тегло да забравят за тези 5 чифта зимни обувки СНИМКИ

Съвет: Забравете за дългите рокли от тежък плат, а по-добре заложете на такива дрешки, изработени от леки и ефирни тъкани.

Неопренова рокля с пола тип „балон“


Тези представителки на провинциалната мода са повече от забранени в гардероба на жена, която иска да изглежда добре облечена. Не само, че визията на роклята с пола тип „балон“ разваля фигурата, ами и кошмарното усещане, че сме облекли „гумено“ облекло ще ни съпътства през целия ден. Да не говорим колко запарва тялото.

Тези рокли ще ви накарат да забравите за дънките дори и в най-студените дни СНИМКИ

В допълнение, ако се появите с такава рокля вероятно ще доведе до асоциации у останалите, че сте рекламно лице на сайтове на китайски стоки (по едно време те просто бяха пълни с подобни модели). 

Съвет: По-добре е да изберете рокля от друг плат, която ще седи върху вас по-естествено и красиво, както и да обърнете внимание на други модели поли – например права пола. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!