А вие можете ли? Китайските модели правят нещо смайващо за една минута срещу 1500 долара (ВИДЕО)

А вие можете ли? Китайските модели правят нещо смайващо за една минута срещу 1500 долара (ВИДЕО)

Някои дами, работещи като модели в Китай, печелят 1500 долара на ден за снимки. След като гледате видеата, които сме подбрали, ще разберете, че уменията и професионализма им определено си струват парите.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме кои са модните тенденции, които ще съживят и най-скучния гардероб. Показахме ви и палавите снимки на един от ангелите на Victoria’s Secret, който не остави нищо не въображението.

Ако ви се струва, че да си модел е нещо много лесно и просто, то дълбоко се заблуждавате. Работата на красивите момичета понякога може да бъде много изтощителна.

От jenata.blitz.bg сме сигурни, че много малко от вас ще могат да направят това, което тези дами правят за една минута.

Палава шведка нажежи страстите до червено с бельо от кристали Сваровски (СНИМКИ)

Фотографите, които работят с тези момичета, не трябва да избират правилия ъгъл за снимки. Няколко видеоклипа, публикувани в интернет, показват колко бързо моделите могат да се движат.

Разбиха на пух и прах красотата на секси моделките от Victoria’s Secret! Оказа се, че всяка жена може да е „красива” като тях (СНИМКИ 18+)

Гледайки тези момичета е видно, че професионализма им е отвъд човешките възможности. Те са по-скоро като роботи.

Тези голи рокли бяха хит на "Оскарите" - пищна гръд преливаше от деколтета, а между краката на Кендъл Дженър лъсна... (СНИМКИ)

 

За една минута дамите променят позицията на тялото изражението си до 30 пъти. Такава работа наистина трябва да бъде добре платена.. Нищо чудно, че за един снимачен ден, се изчислява, че тези дами взимат по 1500 долара./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

milena

milena 20.03.2019 0:02

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe