logo

Разбиха на пух и прах красотата на секси моделките от Victoria’s Secret! Оказа се, че всяка жена може да е „красива” като тях (СНИМКИ 18+)

Разбиха на пух и прах красотата на секси моделките от Victoria’s Secret! Оказа се, че всяка жена може да е „красива” като тях (СНИМКИ 18+)

Всички знаем, че жените, които дефилират за световно известената марка за бельо на Victoria’s Secret, са смятани за едни от най-сексапилни, очарователни и красиви моделки. Перфектните им тела, дългите им крака, гладка кожа, големи очи и буйни коси са нагорещили страстите в не един мъж, а не една тайно или не съвсем им е завиждала.

Падна голяма мистерия, свързана със секси моделките на Victoria's Secret и пухкавите жени (СНИМКИ/ВИДЕО)

Оказа се обаче, че зад перфектната им визия се крие нещо напълно различно от това, което те демонстрират. 

Интернет потребител забеляза супер странна разлика между снимките, които моделките пускат в личните си социални акаунти и фотосите, на които са уловени по време на дефилетата.

Секси моделки на Victoria's Secret се показаха по сутиени без капка срам, а мадама почна да ги обарва по гърдите - причината е смайваща (ВИДЕО)

Под неговия прицел попаднаха Стела Максуел, Дъки Тот, Бела Хадид, Елза Хоск, Шанина Шейк, Ясмин и Девън Уинтър.

Секси моделката на Victoria's Secret Кандис направи шокиращи разкрития за раждането на второто й бебе (СНИМКИ)

Той забеляза малки, но драстични разлики, „благодарение” на които всяка жена може да се превърне в красавица като тях.

Сексапилната моделка на Victoria's Secret Сабрина преживя огромен кошмар! Тялото й е направо обезобразено от... (СНИМКИ)

Цялата цака се крие в това, че очаквано или не, но моделките са използвали фото програми, чрез които са обработили визията си. Издължавали са си краката, свивали са си талиите, намалявали са си килограмите, слагали са си допълнително коса, че дори и са си променяли скулите и чертите на лицето.

Ето кои моделки бяха разобличени в измама:

Стела Максуел


„И без друго е хубава. За какво й е трябвало да се излага и да обработва снимките си”, чуди се интернет потребителят, изловил измамата.

Дъки Тот


Дъки изглежда е намали бедрата си и ги е направила по-тънки в снимката, която публикува на собствената си страница. В оригинал и лицето й също е малко заоблено, затова че тя коригира не само бедрата си, но и бузите си.

Бела Хадид


Бела е обвинена, че често си прави корекции в бузите и челюстта, за да изглеждат по-слаби. „И без обработките са безупречни. Защо си го причиняват?”, чуди се мъжът, направил съпоставката.

10 звезди излязоха без панталони и показаха сексапилни крака и липса на свян (СНИМКИ)
 

Елза Хоск


Елза е обвинена в „реставрация” на тазовата област й област. Освен това тя често ретушира лицето си.

Шанина Шейк 


Шанина беше обвинена от феновете, че е намалила талията си чрез фото програма. „Ужасяващо е, че налагат нереалистични стандарти, към които обикновените момичета се стремят и ако не приличат на тях си мислят, че са грозни, а това не е така”, споделя мъжът, изловил гафовете на моделката.

Ясмин


Според разбивачите Ясмин напълно е променила формата на лицето си.

Девън Уинтър


Девън е обвинена, че „отслабила” стомаха си в снимките, които тя е публикувала в Instagram профила й. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Кънчо пут...

Кънчо пут... 23.11.2018 13:40

A бе убавата магарица и под съдран самар па си е убава! На снимките може и да правят корекции ама на дефилетата са си такива каквито са, верно са гримирани ама са си и убави.

Без значение

Без значение 23.11.2018 15:08

Ходете на очен преглад. Гроздето кисело, нали? Хаха

РАЗБИРАТЕЛ

РАЗБИРАТЕЛ 24.11.2018 3:26

ВИЕ СТЕ ЕБАХТИ ИДИОТИТЕ