Битката на големите деколтета: Много плът, пошлост и разврат на наградите на Гилдията на актьорите (СНИМКИ)

Битката на големите деколтета: Много плът, пошлост и разврат на наградите на Гилдията на актьорите (СНИМКИ)

Звездите не спират да шокират с модните си избори за различни награди и церемонии. Преди дни се връчиха наградите на Гилдията на актьорите, а някои тоалети на известни личности бяха толкова пошли, че без да преувеличаваме можем да кажем, че деколтетата им буквално стигат до пъпа.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме каква е най-новата и скандална мода сред булките – голи рокли и натопорчени зърна. Разкрихме ви и какви са петте урока по стил и елегантност на датската Кейт Мидълтън.

Ако по време на наградите „Златен глобус“ и тези на критиците през тази година, звездите залагаха на дискретен шик, то това определено не беше така по време на американските награди на Гилдията на артистите. Дамите си организираха истинска битка на деколтетата и показаха доста плът.

Едва ли ще се изненадате, че Лейди Гага е сред победителите. Звездата се показа с рокля от най-новата колекция на Диор, която едва преди седмица бе представена на подиума.

Освен нея обаче и Марго Роби бе заложила на наистина дълбоко деколте, около което имаше златни нишки. Катрин Зита Джоунс не им остана длъжна и се пусна с цепка до пъпа, показвайки стегнат бюст.

Друг извод от церемонията, който можем да си направим, е че звездите са решили следното: „Колкото по-стари и самотни сте, то толкова по смели могат да бъдат вашите тоалети“. Робин Райт се появи с блестяща на наистина пошло разголена рокля. Патриша Кларксън пък блесна с огромна цепка, от която се виждаше бедрото й, та чак до… най-милото й./jenata.blitz.bg

 

Коментирай

elitza_mineva@yahoo.com

[email protected] 02.02.2019 16:04

Блиц, много сте прости! По-тъпа статия не бях чела...Да не би някой поп, изявяващ се като непрокопсан журналист да е авторът...Още веднъж - страшни тъпаци!

брей

брей 02.02.2019 21:21

Ако за една жена путката е "най-милото й", значи, каквото си търси, това ще получи.

taka e

taka e 03.02.2019 17:46

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz