logo

Последен писък на модата: Булки навириха настръхнали зърна на сватбения ден (СНИМКИ)

Последен писък на модата: Булки навириха настръхнали зърна на сватбения ден (СНИМКИ)

"Голите” рокли вече превземат не само червения килим. След като през 2018-а година модата им се възроди от пепелта, а стотици знаменитости лъснаха в понякога безумно вулгарни тоалети на различни събития, то днес този модел дрехи са тотален хит сред булките.

Ще се осмелите ли обаче да сложите нещо такова на големия ден?

От jenata.blitz.bg вече ви показахме няколко впечатляващи снимки на знаменитости по „голи” рокли от ХХ век. Споделихме с вас и няколко пикантни облекла от червения килим, които освен да ви шокират, могат и да ви пленят.

Нищо не казва „Готова съм на всичко” по-красноречиво от прозрачна сватбена рокля, нали така? Очаква се, че това ще е хит през 2018 година, тъй като все повече жени искат да се разходят до олтара в най-дръзкия възможен вид.

Този гащеризон е дело на луксозна испанска марка. Той е като сватбено боди, украсено с 200 кристала „Сваровски”. Покрива едва 6% от тялото но определено изглежда повече елегантно, отколкото вулгарно.

Тази тенденция е много далеч от традиционната булчинска рокля. Този сезон може да се наблюдават прозрачни материи, които оставят доста малко на въображението.

Сочни гърди, пошлост и разврат – един различен поглед на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“ (СНИМКИ)

Популярността на „голата” рокля се увеличава рязко през последните няколко години, като знаменитостите се перчат на червения килим в максимално оскъдни тоалети.

Изглежда, че пазарът на булчински рокли върви точно по техните стъпки и позволява на смелите дами да вземат малко от холивудския блясък и последен писък на модата дори в техния най-специален ден.

Плюс сайз модел шокира на червения килим - показа голи бедра с целулит и провиснали гърди в пенюар! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Предлагаме ви селекция от няколко много красиви сватбени рокли. Вие преценете обаче пошли или елегантни изглеждат те./jenata.blitz.bg

Тази рокля изглежда феерична и традиционна. Цветята са наистина красиви, но това,което се вижда под роклята би накарало някои да извърнат глави, а други да се изчервят.

Тази булка пък е оставила още по-малко на въображението, като се е облякла в съвсем прозрачна сватбена рокля.

Тази рокля е дело на австралийски дизайнер. Той обожава дантелата, което личи по вида на тоалета.

Тук можем да забележим богато украсен корсет, а надолу от него се спуска дантелена пола. Дантелите по нея едва-едва закриват най-интимното на дамата.

На пръв поглед тази рокля изглежда добре, дори малко скучна, но само докато не зърнете зърната на булката.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай