logo

Ева Веселинова показа умопомрачителни СНИМКИ, от които всички жени онемяха

Ева Веселинова показа умопомрачителни СНИМКИ, от които всички жени онемяха

Русокосото изкушение на родния ефир Ева Веселинова реши да прекара почивните дни около Коледа и Нова година по доста интересен начин. За разлика от повечето си палави колежки, лицето на Нова телевизия не се отдаде на щури купони с много пиене и разврат, а наблегна на културния туризъм извън България.

Преди време Веселинова сподели в "На кафе", че е била на почивка във Виена. Очаквано или не, но Ева не разкри в чия компания е била.

Зрители на бойкот след рокадата с Гала в "На кафе", Зейнеб пък пусна палава СНИМКА и...

И все пак чаровната репортерка споделяше от време на време снимки в личния си фейсбук профил, от които се виждаше как прекарва времето си в Австрия.

Последните й фотоси обаче предизвикаха голям фурор. Жените, които ги видяха изпаднаха в захлас и завист, а мъжете гледаха неразбиращо.

"Императрица Сиси е една от най-красивите жени в историята. Известна е като любимка на народа на Австрия и ненавиждана в императорския двор. Нейната трагична съдба се превръща в легенда и сюжет на много книги и филми. Eто го нейният замък и вещите й", написа Ева Веселинова във фейсбук, където сподели, че се чувства като "принцеса".

Именно там тя показа едни от най-величествените и красиви рокли, които императрица Сиси е носила. Красотата на тоалетите подлуди всички жени. Уверете се сами. / jenata.blitz.bg

Разпънаха на кръст шведската принцеса Виктория! (СНИМКИ)


 

Коментирай

roi

roi 11.01.2019 15:08

Ако питате тази куха блондинка , как е името на музея след две седмици няма да може да се сети.

До Рой Помака

До Рой Помака 11.01.2019 15:39

Тая блондинка е по интелигентна от цялата ти рода заедно, на осма степен помак. А тия от блиц са малоумници!

Пинко

Пинко 11.01.2019 15:42

На Евито,да ли и миришела катерицата,като на Десито Атанасова а?

Еблю

Еблю 11.01.2019 16:17

Ах евче ако те набарам ще спукам от с.сс.к.с любов

Ебльов

Ебльов 11.01.2019 17:33

:) Някой я е завел на луксозно ебане :) :) Завел е малката в музей и тя се е подмокрила от кеф и веднага се похвалила на кухите лейки във ФБ :) :)

Лина

Лина 11.01.2019 22:39

Защо пък умопомрачителни?! Не умопомръкнах, нито онемях. А съм жена. Всички жени щели да онемеят от тях. Аз все още имам дар сшово. Снимки, като снимки, авторката не е ли виждала подобни неща?

BTV

BTV 11.01.2019 23:56

Ева Веселинова да си оправи първо диалекта, после да си позволява да се доближава до такива места. И да не взима думата изобщо, че ми се обръща всичко като я слушам. Поне докато я свалят от екран

С.В.

С.В. 12.01.2019 18:59

Абсолютни тъпаци и простаци сте. С цинзмите си избивате комплексите си. А госпожите ще де пръснат от завист. Затова сме на този хал. Злобни,тъпи,прости,завистливи и некадърни. Това е народонаселението като чета коментарите

Възмутена

Възмутена 13.01.2019 5:37

Само не разбрах от какво са онемели жените?Да ви имам тъпото заглавие.Научете се най-накрая да пишете нормални заглавия.

йокин

йокин 14.01.2019 12:09

''НЕМИ,ЖЕНИ'',прекалено ХУБАВО,но се съмнявам,да е вярно.По-скоро,тя е онемяла,разглеждайки,експонатите.

дизайнер

дизайнер 03.02.2019 21:41

Роклите са уникални наистина,още повече всичките шарки са изработени с ръчна копринена бродерия. А също и цялостното сглобяване (ушиване)на роклите е ставало ръчно!