logo

Разпънаха на кръст шведската принцеса Виктория! (СНИМКИ)

Разпънаха на кръст шведската принцеса Виктория! (СНИМКИ)

Разпънаха на кръст шведската принцеса Виктория. Нейно Кралско Височество, Виктория Ингрид Алиса Дезире освен принцеса на Швеция е и херцогиня на Вестерготланд. Тя е престолонаследница на Швеция, първо дете на крал Карл XVI Густаф. Принцеса Виктория е родена на 14 юли 1977 г. в Стокхолм, Швеция. Тя е и най-голямо дете на шведския крал Карл XVI Густав и кралица Силвия Зомерлат.

Зашеметяващите кралски тиари на британското кралско семейство и неподозираните тайни истории зад тях (СНИМКИ)

Днес обаче тя бе подложена на куп критики, а с това влезе в доста интересна кралска модна битка! И в същото време - това са семейни въпроси. 

Принцеса Виктория си навлече гнева на мнозина заради една рокля на Нина Ричи, с която бе на церемонията по награждаването на Нобелова награда, което се състоя преди време.

Необикновените истории, които се крият зад едни от най-скъпоценните и красиви кралски корони (СНИМКИ)

Оказа се, че в шведското кралско семейство се раздават не само бижута, но и рокли. Бъдещата кралица на Швеция, принцеса Виктория, бе с рокля и тиара, които са от особено значение за кралското семейство.

В Стокхолм се проведе едно от най-важните събития на годината в света на науката - традиционната церемония за връчване на Нобелова награда. Кралят на Швеция Карл XVI Густав връчи награда на изтъкнати учени в областта на физиката, химията, икономиката, физиологията и медицината, а заедно със съпрузите си представляваха кралица Силвия, принцеса Виктория и принцеса София.

За церемонията по връчване на Нобеловата награда дамите от кралското семейство традиционно избират бални рокли и диадеми. Виктория се появи в луксозна рокля от Нина Ричи със сребърна пола, грандиозен лък и мек розов корсет. Костюмът на кралската принцеса е великолепен, но най-интересното за него е, че именно в тази рокля майката на Виктория, кралица Силвия, се появява на церемонията на Нобеловата награда през 1995 година. 

Изглежда, че при избора на облекло с история от повече от 20 години, принцесата отново отдава почит на майка си и подчертава важността на семейните ценности.

Между другото, дори косата на Виктория бе оформена идентично с прическа на Силвия през 1995 година. Допълването на образа на Нейно височество е коннаута тиарата, която също има специално значение за Силвия. Именно тази скъпоценност, принадлежала на баба на Карл XVI Густав, принцеса Маргарет е избрала за първото си излизане с тиара на прием преди сватбата си през юни 1976 година.

Най-могъщите и сексапилни принцеси на света лъснаха по бански! Уникални СНИМКИ (18+)

Мнозина модни критици обаче не оцениха жеста на принцеса Виктория към майка й, а я разпънаха на кръст за това, че копира кралицата и по този начин губи своята идентичност и моден стил.

На събитието тази година пък самата царица избра изумрудена тонална рокля с дантелена подстригване за церемонията по награждаването, като допълни облеклото с изумрудено огърлица и любимата й диамантена тиара от колекцията на Queen Consort Sofia Nassau. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Пепи

Пепи 30.12.2018 11:33

Чичко Google яко е превеждал! Блиц , излагате се...

Вили

Вили 30.12.2018 16:19

Браво!Браво!Браво!

lek

lek 31.12.2018 23:16

ако ти е писнало да те наричат „дебелата", „цоцоланата", „свинята", „тлъстата", „ходещото кюфте" вземи си това,гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ,ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2AVv6QM