logo

Изхвърлете незабавно тези неща от гардероба си, мъжете ги ненавиждат!

Изхвърлете незабавно тези неща от гардероба си, мъжете ги ненавиждат!

Представителите на силния пол имат предпочитания към женското облекло и съвсем не са безразлични с какво е облечена половинката им

Когато избираме дреха, с която да отидем на работа или на парти, много рядко се консултираме с мъжете, смятайки, че те изобщо не разбират от мода! И допускаме огромна грешка, защото представителите на силния пол имат предпочитания към женското облекло и съвсем не са безразлични с какво е облечена половинката им.

Възпитаният мъж никога няма да каже, че не харесва тоалета ви. Понякога той се страхува да признае, че с роклята, с която сте е издокарала, изобщо не изглеждате секси, а повече от отблъскващо!

Влюбени сме в тези неща и не спираме да ги носим, без да подозираме, че мъжете просто ги ненавиждат!

Има някои неща от женския гардероб, които голяма част от господата направо ненавиждат и нищо не е в състояние да ги накара да спестят коментара си. Днес от jenata.blitz.bg за кои неща е най-добре да забравите, ако не искате да отдалечите любимия от себе си.

Сиво спортно долнище  

Памучните сиви спортни панталони си печелят все повече и повече почитателки. Мъжете обаче ги ненавиждат!  

Според тях те стоят отвратително и безлично и не спират да се чудят защо дамите са полудели по тях. 

Стана ясно кое е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена! И не, това не са гърдите, а...

"Ужасни са! Увиснали и правят бедрата безформени", пише 32-годишният Николай в Инстаграм. 

"Приятелката ми си купи един чифт от разпродажба. Реши да ги носи, когато разхожда кучето. След като й казах какво мисля за тях, сега ги използва, за да бърше пода", споделя 27-годишният Илия. 

Дрехи с много пайети 

Мъжете нямат нищо против блестящите рокли на Нова година, но когато видят момиче с блузка, обсипана с пайети в ежедневието си, в повечето случаи изпадат в недоумение. За тях такива дрехи не са практични, прекалено са ярки и оставят следи по ръцете и дрехите им. 

"Блясък, пайети... Всичко това е безкрайно мило, но максимум веднъж в годината. Преди всичко предизвиква раздразнение", смята 31-годишният Кирил. 

10 неща, на които мъжете обръщат внимание, а жените дори не подозират (СНИМКИ)

"Когато приятелката ми облича блестяща рокля, дори не мога да я докосна. Всичко това веднага се оказва върху мен и след това целия блестя като коледна елха", отбелязва с раздразнение 26-годишният Юри. 

Ботуши Ugg

Тези топли и удобни ботушки също попадат сред нещата, които дразнят мъжете изключително много.

Въпреки че отдавна излязоха от мода, много момичета продължават да ги носят. А мъжете и до ден днешен не могат да разберат предназначението им. Според тях те изобщо не са практични, изглеждат неестетично и са изключително неподходящи за изящния женски крак. 

Кльощавите вече не са на мода! Мъжете си губят акъла по жени с фигура тип...

"Ужасяващи са! Какво толкова харесват момичетата в тази пародия на домашни пантофи?", чуди се 22-годишният Максим. 

"Тези мечешки лапи отново са на женските крака! Ужас!", възмущава се 41-годишният Станислав. 

Къса пола

Колкото и невероятно да звучи, късите поли са сред нещата, които мъжете недолюбват в женския гардероб. Оказва се, че не са почитатели на прекалено откровените поли, които повече приличат на широк колан. 

"Може и да ви се сторя банален, но прекалено късата пола означава момиче без тайни. Може възгледите ми да са безкрайно остарели, но повечето от  приятелите ми са съгласни с мен", казва 32-годишният Оги.  

Мъжете направо си губят ума, когато видят жена, облечена с...

"Късите тесни поли, които буквално разкриват дупето, са подходящи само за определен вид момичета. Всички останали е по-добре да носят нещо по-малко предизвикателно", смята 24-годишният  Алексей. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

окс

окс 13.05.2019 9:45

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g

Жена

Жена 13.05.2019 10:50

Мъжете да го духат - те нямат думата!