Влюбени сме в тези неща и не спираме да ги носим, без да подозираме, че мъжете просто ги ненавиждат!

Влюбени сме в тези неща и не спираме да ги носим, без да подозираме, че мъжете просто ги ненавиждат!

Много жени си мислят, че мъжете изобщо не забелязват облеклото, грима и прическата им и допускат огромна грешка! Всеки мъж иска да види до себе си добре облечено момиче. Затова и да излезете с приятеля си по магазините, изобщо не е грешен ход.

Днес ще ви разкажем кои точно дрехи и аксесоари изглеждат ужасно в очите на силния пол. Не е зле да обърнете внимание дали тези 7 неща не са сред любимите ви. Разбира се, не е задължително веднага да изхвърлите тези вещи от гардероба си, но е добре да се вслушате и в мнението на силния пол. 

Клинове

Колкото и да ги обичате, носенето им е уместно само когато се занимавате със спорт. Въпреки че се предлагат в толкова много цветове, в ежедневието не изглеждат много добре. А ако фигурата ви не е от най-перфектните, клинът с удоволствие ще разкрие всичките ви недостатъци.

Топ 5 на женските комплекси, които отблъскват мъжете

Къси панталонки с висока талия

Някои момичета смятат, че с подобни панталонки краката им изглеждат по-дълги, а талията – още по-стройна. Истината обаче е, че ако талията ви не е идеална, няма как да го скриете. Един мъж ще ви хареса много повече, ако сте облечена с ефирна рокличка или нежна пола.

Сандали тип гладиатор

В тези модерни дрехи никога няма да си намериш мъж

Заради многобройните им връзки и най-красивото женско краче изглежда като увит с въжета колбас. Много по-добре ще изглеждате с чифт елегантни обувки на висок ток или сандали на платформа.

Чокър

Този аксесоар е хит сред тийнейджърките, но съвсем не е подходящ за по-зрели дами. Най-добре е да го замените с елегантно колие или нежна верижка. 

Огромни очила

Прекалено големите очила също не се харесват особено много на мъжете, защото отвличат погледа им.

Овърсайз сако

Много дами си купуват подобни сака от мъжките магазини. Но на крехката женска фигура те изглеждат грубо и неуместно.

Гащеризон

Мили момичета, добре е да знаете, че за мъжете гащеризонът е обикновена пижама, която пазите от ученическите си години. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

анонимна

анонимна 16.10.2018 12:35

стига глупости, жените вече не се мазнят на мъжете /поне не на всички/ и съвсем не са принудени да правят всичко, което се харесвало на силния пол, оставете тези неща на миналото, те са анахронизъм.....

веселка христова

веселка христова 16.10.2018 13:12

Имам перфектна фигура, обожавам клиновете и не ми пука дали някой комплексар одобрява тази или онази дреха.

highwayman

highwayman 07.04.2020 12:04

ПФУУУУУУУУ