logo

Измършавели моделки като скелети скандализираха Парижката седмица на модата (СНИМКИ)

Измършавели моделки като скелети скандализираха Парижката седмица на модата (СНИМКИ)

В края на януари месец от jenata.blitz.bg ви показахме каква чутовна изцепка направи Селин Дион по време на седмица на модата в Париж. От jenata.blitz.bg ви припомняме, че певицата се появи без сутиен и се награби с младия си любовник. И сякаш това не й бе достатъчно, а няколко дни след това отново шокира всички с визията си.

Оказа се, че не само Селин Дион може да прави скандални изцепки по време на седмица на модата в Париж.

Заради последното ревю на Yves Saint Laurent (YSL) на дефилето есен/зима 2019/2020 в Парижката седмица на модата британският вестник "Сън" (The Sun) изригна с безпощадна статия.

С 13 СНИМКИ ослепителната София Вергара показа какво ще е супер модерно през лятото

Причина се оказаха моделките, които брандът бе избрал. "Скелети" и "недохранени деца" с хлътнали бузи, тънки като клечки крака и щръкнали колена.

"Изглежда, че въпреки усилията към нормалността, ние продължаваме да гледаме модели като скелети с хлътнали бузи, тънки като клечки крака и щръкнали колена", пише модната репортерка на изданието Беки Пембертън. 
 
Според нея в Париж фирмата за пореден път рекламирала "недохранени модели като еталон за красота". Припомня се откровение на Кирсти Клемънтс, бивш главен редактор на Vogue в Австралия, че на Парижката седмица на модата моделите по традиция идват с "два номера по-слаби". 
  
Заради тази практика във Франция през 2017 г. бе приет специален закон, който забранява показването на нездравословно слаби модели на ревютата. От участничките в тях се изисква лекарски сертификат за здравословното им състояние. Въпреки това в модната индустрия санкции се налагат на модели, които са "прекалено големи", а не на "чирозите", изтъква "Сън".
 
Вижте сами как изглеждаха момичетата в ревюто на Yves Saint Laurent тази седмица в Париж. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай

Таня

Таня 28.02.2019 17:53

Сатанисти

Направо

Направо 01.03.2019 19:55

Бесило за тия уроди ,бесило !

Браво

Браво 03.03.2019 21:20

Суперкрасиви стройни бейбита. А не увиснали тресящи се тлъстюги.