logo

Какво да облечем в новогодишната нощ, за да ни върви по вода през 2020 г. СНИМКИ

Какво да облечем в новогодишната нощ, за да ни върви по вода през 2020 г. СНИМКИ

Отдавна се знае, че е необходимо внимателно да избираме цвета на дрехата, с която ще посрещнем новата година, за да угодим на покровителя й от източния календар

До края на годината има повече от месец, но времето никога не е достатъчно, когато става въпрос за избор на тоалет, с който да блеснем в празничната новогодишна нощ. 

Отдавна се знае, че е необходимо внимателно да избираме цвета на дрехата, с която ще посрещнем новата година, за да угодим на покровителя й от източния календар. 

Пълен хороскоп за 2020 година! Първа част СНИМКИ

За да улесним избора ви, днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием с какво трябва да посрещнете 2020 година, която ще премине под знака на Металния плъх и какво не трябва да обличате за нищо на света. 

Пълен хороскоп за 2020 година! Втора част СНИМКИ

Металният плъх със сигурност няма да хареса любимите ви рокли и поли в животински принт. Забравете за леопардовите, тигровите и змийски шарки и заложете на други ефектни неща. 

Фаворитите от миналите години също не са подходящи за посрещането на 2020 г., затова не посягайте и към тоалети в червено и наситено синьо.

Що се отнася до цветовете, които ще се харесат на Металния плъх, астролозите съветват да заложите на спокойните светли отенъци. 

7 неща, които не бива да обличаме за коледния банкет

Ако смятате да сте в бяло, главният символ на 2020 г. може да ви възприеме като свой човек и да направи така, че през цялата нова година да ви върви по вода! 

Няма да сбъркате, ако заложите и на сивото.

5 луксозни неща, които всички искаха, но вече не са на мода СНИМКИ

Изберете най-подходящия за себе си отенък, който може да бъде и с метален блясък.

Със сива пола или пък елегантен топ ще изглеждате чудесно в новогодишната нощ, а Металният плъх ще ви се отблагодари подобаващо.  

Блестящи нишки, брокат, сребро, злато, кристали, пайети - всеки блясък е подходящ за посрещането на новата година. 

Урок по стил: Как да носите черните си дънки

Пастелните тонове като светлосиньо, нежно лилаво, светлата праскова, мек крем се смятат за благоприятни нюанси, с които можете да посрещнете Годината на белия метален плъх.  

Малката черна рокля в стил "нищо излишно" също е един отличен вариант, в който да посрещнете новата година.  

За празничната нощ са подходящи и неутралните отенъци: цветът на земята и тревата ще се харесат изключително много на стопанката на 2020 г. 

Ако форматът на мероприятието го позволява, можете да се издокарате и с някой красив костюм. Защо не? Важното е той да е в правилния цвят, за да може през новата година да ви върви по вода! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай