logo

Моден експерт: Ето как да се сдобиете с куп нови дрехи без пари!

Моден експерт: Ето как да се сдобиете с куп нови дрехи без пари!

Стилистът разкри необичаен начин да актуализирате гардероба си без излишни инвестиции

Всеки от нас иска да има нови, скъпи и хубави дрехи. Уви, не всички можем да си позволим да пръскаме куп пари в шикозни бутици или пък всеки месец да обновяваме гардероба си.

Как обаче ще реагирате, ако научите, че имам как да се сдобиете с куп „нови“ дрехи без дори да дадете и лев и без да си купувате нови одежди?

Е, отговорът дойде от международният моден експерт Ребека Рой.

Как да носите любимата си мини пола през зимата и да изглеждате секси СНИМКИ

Тя разкри необичаен начин, благодарение на който да актуализирате гардероба си без излишни инвестиции и без да прибягвате до закупуване на нови неща. 

Според Ребека Рой, преди да купите нови дрехи, трябва да прегледате внимателно всичките си стари одежди.

„Извадете любимите си дрехи от гардероба и помислете как сте ги носили преди. Ще се убедите сами, че през годините сте повтаряли едни и същи визии отново и отново. 

Дрехите изглеждат остарели в очите ни, когато си мислим, че това или онова нещо се комбинира добре с тази блуза или тези дънки. 

Основните грешки при избора на бельо

Харесваме това, което вече сме носили и се чувстваме комфортно с него и не искаме да опитваме други комбинации от дрехи”, пояснява модният експерт.

Тя е категорична, че има как да се сдобием с куп нови визии (що се касае до дрехите) без да пръскаме излишни пари. 

Стилистът съветва да разгледаме дрехите, които вече имаме по нов начин.

„Например имате любим блейзър, който носите само със съответстващи панталони. Опитайте с различни рокли, добавете колан и колие. Ще бъдете приятно изненадани, когато откриете, че старите неща са започнали да се вписват страхотно с нови неща ”, увери Рой.

С този малък трик всеки може да си купи точния размер дънки без да ги пробва!

„Пазаруването предизвиква освобождаването на хормона на щастието допамин при хората“, каза тя. Поради тази причина мнозина правят необмислени покупки, особено по време на пандемията от коронавируса. 

Експертът препоръча да използвате тази психологическа техника във ваша полза и бъдете умни както за преосмисляне на стария гардероб, така и за придобиването/закупуването на нови неща. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Avrora1

Avrora1 12.03.2021 14:10

Глупости! От стара рокля и стар блейзер няма да стане нов тоалет - това са илюзии за наивници. Освен това, дрехите остаряват и материално - излиняват, платовете им не са вече това, което купуваме ново. Дрън-дрън ...

Taq

Taq 12.03.2021 17:21

Мьр!а мар?ело каьв ми е на мене това пе!делче

Ала ала

Ала ала 12.03.2021 17:59

Трудно! Новото си е ново! А всяка жена уважаваща себе си сигурно е правила много "ревюта" пред огледалото, за да прецени, колко са възможните комбинации в не богатия и гардероб!

Бай Модния

Бай Модния 14.03.2021 1:05

Тургаш вълнения бял ретро пуловер, на едни шорти боксерки , обуваш плетенките , и те ти допимин и майтапин и излагинин.