logo

С този малък трик всеки може да си купи точния размер дънки без да ги пробва!

С този малък трик всеки може да си купи точния размер дънки без да ги пробва!

Производителите използват свои размери, който в повечето случаи не отговарят на тези на конкуренцията и се налага да обуваме чифт след чифт, докато попаднем на правилния

Ходенето по магазините е едно от най-любимите занимания на жените. Но понякога се случва да се нуждаем от нещо много спешно, а да не разполагаме с нужното време, за да мерим дреха след дреха, докато попаднем на точния размер!

Това важи най-вече за дънките и панталоните. Всеки производител използва свой размер, който в повечето случаи не отговаря на този на конкуренцията.

Започва се едно безкрайно преобуване... Или пък просто се отказваме от покупката, защото не разполагаме нито с време, нито с настроение за това упражнение. 

Оказва се, че можем да си спестим цялото това главоболие много лесно. Благодарение на простия съвет, който наскоро даде собственичка на винтидж магазин на зрителите на ABC 4.

Забравете за дънките! Тези панталони ще са хит през сезон есен-зима СНИМКИ

Аби Трухийо показа малкия си трик, с който всяка дама може да избере правилния размер дънки или панталони, без дори да ги пробва.

По думите й е достатъчно само да хванете с две ръце панталона в областта на колана (от двете срещуположни страни) и да опитате да го увиете около врата си. Ако и двете странични гайки за колана се докосват без пресичане, размерът е идеален за вас. 

Ако краищата се пресичат твърде много, дънките ще ви бъдат твърде големи. А ако изобщо не се докосват, трябва да изберете по-голям размер. 

И с дънки може да изглеждате като модна икона, стига да...

Аби споделя и своите съвети как удачно да комбинирате зимните с летните си дрехи и да изглеждате неустоимо през студените и мрачни дни. Тя горещо препоръчва да не забравяте за любимите си летни дрешки, защото, по думите й, те се вписват повече от идеално и в зимния ви гардероб. 

Младата жена съветва да комбинирате пуловер с ефирна рокличка, допълвайки тоалета с колан на талията.

По думите й, това изглежда като комплект от блуза и пола. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Тази нормална ли е

Тази нормална ли е 18.02.2021 20:26

Обиколката на врата е много по малка от тази на гъза.

Интересно

Интересно 19.02.2021 8:17

Нормална е, но пак е доста условно.... Важи за хора, които са сигурни, че обиколката на врата им е половината от обиколката на ханша!