Модни правила: Ето как да изберете и съхраните зимните дрехи!

Модни правила: Ето как да изберете и съхраните зимните дрехи!

Много е важно как ще съхраните одеждите си за студените дни, категорични са експертите

Градусите навън сякаш са полудели, но каквито и да са, то едно е сигурно – навън е есен, а зимата скоро ще настъпи. Именно заради това мнозина започнаха да обновяват гардероба си и да го запълват със зимни дрехи. Други пък тепърва ще обикалят магазините, за да намерят по-дебели одежди.

Именно заради тях, а и не само, преди време от jenata.blitz.bg споделихме какво да направим със зимните дрехи, тъй като цените им по магазините са полудели.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще поговорим как правилно да изберете дебели дрехи за студените месеци. И нещо още по-важно – как правилно да ги съхраним.

Според Надежда Чеснокова когато купувате по-дебели дрехи трябва да обърнете внимание на формата на тялото си, начина на живот, както и на долните слоеве на дрехите. Например, любителите на макси поли и панталони палацо ще трябва да се съобразят с тяхната дължина и обем, за да създадат хармоничен външен вид.

Освен това експертът посъветва да закупите няколко връхни дрехи - за предпочитане не само в тъмни цветове без петна, но и в ярки нюанси, които харесвате. 

„Ако имаме не едно нещо, а две или три, тогава всяко от тях се износва по-малко, защото има време да изсъхне и да „почине“. Да, връхните дрехи, като обувки, вълнени и кашмирени изделия, трябва да си починат от нас“, обясни тя.

За нищо на света не обличайте тези 5 дрехи тази есен: Ще станете за резил!

През септември стилистът Татяна Тимофеева назова основните грешки, които българките правят, когато съставят есенния си и зимен гардероб. Експертът посъветва да изберете дънки с необичайна кройка или да ги замените с кожени панталони и насърчи да добавите аксесоари, за да изглеждате стилно. Освен всичко друго, тя препоръча да си вземете и дрехи с щампи, включително каре и леопард.

А замисляли ли сте се как правилно да съхраните дебелите дрехи в гардероба си?
Много хора смятат, че за да съхранявате плетени неща, е достатъчно просто да ги окачите на закачалки в гардероба/килера. Това обаче не е съвсем вярно - този метод в крайна сметка ще доведе до разтягане на трикотаж и промяна на формата му.

За да не се деформират плетените изделия по време на съхранение, по-добре ги съхранявайте сгънати на рафт.

Можете също да съхранявате трикотаж в гардероб на закачалка, но за да направите това, преди да окачите дрехите, трябва да ги сгънете във форма - това ще помогне да се запази оригиналната кройка на продукта. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

diana

diana 29.10.2023 15:36

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----- https://lmy.de/keto

diana

diana 29.10.2023 15:36

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----- https://lmy.de/keto