logo

Най-модерната рокля на лято 2022 СНИМКИ

Най-модерната рокля на лято 2022 СНИМКИ

С нея чувствеността и съблазнителността се завърнаха ударно на световните подиуми

Преди няколко сезона, когато дизайнерите единодушно гласуваха за овърсайз силуетите, строгата елегантност и романтичните миди поли, изглеждаше, че в модата вече няма място за съблазнителните разрези и цепки, мини дължините и ниските талии. Но модата, както всички знаем, е циклична и за никого не е изненада, че чувствеността и съблазнителността се завърнаха на световните подиуми.

Наред с просто прозрачните материи, дизайнерите предлагат и много по-изтънчен и луксозен начин за показване на тялото. Става дума за "кристалните" рокли, които несъмнено могат да се нарекат хитът на лято 2022.

Разбира се, никой не прави рокли от кристал. Това е просто едно красиво име за тази тенденция.

Тези 5 къси панталони ще са модният хит на лято 2022 СНИМКИ

Основните материали, от които са направени въпросните рокли, са мрежа, полупрозрачен тюл и множество искрящи кристали.

Подобни преливащи мрежести рокли бяха представени в круизната колекция Saint Laurent на Антъни Вакарело. За да придаде още повече разкош на тоалетите си, дизайнерът е добавил пера.

Ако намирате прозрачната рокля за твърде дръзка, съчетайте я с класически овърсайз блейзър с мъжка кройка. Той ще скрие всичко, което трябва да бъде скрито и ще създаде ефектен контраст.

Между другото, не е задължително "кристалната" рокля да бъде напълно прозрачна. Кристалите могат лесно да бъдат разположени върху по-плътна тъкан. Най-важното е да се поддържа ефектът на "преливане".

Джиджи Хадид се сдоби с подобна рокля от Self-Portrait. Моделът е подходящ за тези, които не са готови за прозрачни тъкани, но все пак искат да са в крак с "кристалната" тенденция.

Тези 3 чифта обувки ще са хитът на лято 2022

За да изглежда тоалетът още по-ефектен, изберете рокля в цвят, който е максимално близък до тена на кожата ви.

Всъщност роклята няма да е прозрачна и ще закрива цялото тялото, но заради нюанса ще изглежда много съблазнително. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки