logo

Направих това със старите черни обувки и сега всички ми благодарят!

Направих това със старите черни обувки и сега всички ми благодарят!

Читателка на jenata.blitz.bg сподели евтин и ефективен начин за това как да подобрим външния вид на старите черни обувки

Всички сме наясно, че черните обувки са изключително класически и стилни. Почти няма жена и мъж, които да нямат подобен чифт у дома. Все по-често и дечицата се сдобиват с черен чифт обувки.

Не е за вярване защо трябва да пъхнете картофи в новите обувки! СНИМКИ

Читателка на jenata.blitz.bg  разказа през какъв ужас е минала, но и какво решение е намерила. 

„Дъщеря ми играе в училищната танцова школа. Там ги задължават да бъдат с черни лачени обувки. Не знам от танците ли е, от некачествената материя или от нещо друго, но малката успяваше да скъса обувките буквално за две седмици“, споделя Вероника в писмо, което израти до фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

Тя каза, че месеци наред е давала пари за нов чифт черни лачени обувки, но един ден намерила невероятно решение.

За нищо на света не изхвърляйте тези торбички от новите обувки! Те…

„Пробвах дори и с лак са коса – някой ми бе казал, че имал ефект, но уви – не! Не бях сигурна, че този метод, който приложих, ще се получи, но пробвах. И чудото стана! Намерих евтин и ефикасен начин, благодарение на който подобрих външния вид на старите черни обувки.

В началото никоя майка или учителка не забеляза какво съм направила с обувките на малката. Когато им казах те също изпробваха този метод и от тогава не спират да ми благодарят“, казва читателката на jenata.blitz.bg  Вероника.

„Купих черно тиксо. Най-обикновено черно тиксо. Изразях го според вида на обувките и го залепих по тях – като нови са!“, казва жената, която е категорична, че така в „възкресила“ старите черни лачени обувки на дъщеричката й.

5 чифта обувки, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ 

По думите й други родители, които са изпробвали метода й не спират д ай благодарят: „Брилянтна идея“, „Шикозен трик“, „Със сигурност ще направя същото с обувките на най-малкия ми син“, „Правя го от много време с обувките на децата, че и с моите. Блестящо решение е!“, „Благодаря ви много, вие сте гений“, „Уау, колко просто и уникално решение на този голям проблем“ – това са само малка част от хвалебствията, които Вероника получава. / jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бронхилда

Бронхилда 13.05.2021 11:35

Нищо не разбрах!

DarkLord

DarkLord 13.05.2021 14:41

Аз пък всичко разбрах - скъсат ли ти се обувките - залепи ги с тиксо! И ще има - уау, ама ти си гений!

euromebel

euromebel 19.05.2021 10:12

проект мебели цена https://euromebel.com/