logo

Не е за вярване как дънките издават възрастта на една жена

Не е за вярване как дънките издават възрастта на една жена

Ходиш си по улицата и още в гръб можеш да разбереш кой върви пред теб: 20-годишна тийнейджърка или дама, надхвърлила 30-те

Модата се променя непрекъснато, но дамите, които са се нагърбили с куп задължения и отговорности, не винаги имат време да забележат това.

И това е напълно разбираемо! Семейство, деца, работа, домакински задължения... Как да свършиш всичко и същевременно да си в крак с модните тенденции?

Ходиш си по улицата и още в гръб можеш да разбереш кой върви пред теб: 20-годишна тийнейджърка или жена, надхвърлила 30-те. И тук изобщо не става въпрос за фигурата, а за дънките, които е избрала. 

И с дънки може да изглеждате като модна икона, стига да...

Много дами на 30 и няколко години, свикнали с дънките с ниска талия, която е била актуална, когато самите те са били на 20, продължават да носят любимите си модели, без да се замислят, че те отдавна са излезли от мода. 

Преди 10 години носехме къси вталени якета и дънки с ниска талия.

Носете дънки спокойно, но... до определена възраст! СНИМКИ

Тогава това беше много актуално, но уви, сега не е така!

Хубавото е, че можете да излезете лесно от ситуацията, без да се отказвате от любимия си модел, който ви е толкова удобен. 

Всяка жена трябва да има тези дънки в гардероба си

Просто скрийте ниската талия под дълга риза. Или пък осъвременете образа си с  помощта на актуална жилетка, обувки и аксесоари. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!