logo

Незабавно хвърлете тези 5 вида обувки - адски демоде са СНИМКИ

Незабавно хвърлете тези 5 вида обувки - адски демоде са СНИМКИ

Забравете за крещящите модели, както и за плоските сандали

Сезоните се сменят и есента наближава. Може би е перфектното време да проверите обувките си.

Ами ако повечето модели вече са остарели и демоде?

В тази статия ви представяме кое трябва да захвърлите и как да го замените с нови качествени и много красиви модели.

Никога не сте виждали подобни сутиени и едва ли ще познаете предназначението им (ГАЛЕРИЯ)

1. Прозрачни обувки

Обувките, ботушите и сандалите от прозрачна пластмаса бяха моментна тенденция, която бързо изстина. И е разбираемо защо: тези обувки са неудобни, пластмасата не позволява на кожата да диша, а сплесканите пръсти изглеждат неестетични. Единствената тенденция, която се запази като вариант, е прозрачната пета.

Тенденция: Ластик. Той е включен във всички видове обувки през новия сезон, от ботуши и боти до глезена до обувки и сандали. Този модерен детайл беше видян в свежите предавания на DIOR, Valentino, JW Anderson.

2. Класически обувки с тънък ток

Да, считахме ги за класика и ги носехме навсякъде и с всичко. Но проблемът е в тънкия ток - неудобен е и травмира петата. За тържествени събития такива обувки, разбира се, са позволени, но в обикновените дни е по-добре да пазите краката си.

Тенденция: дебел ток. Първо, по-удобно е. На второ място - той също изглежда стилно и модерно. Можете да ходите на дебел ток през целия ден, защото обувката е стабилна, което означава, че гръбначният ни стълб няма да пострада. Масивният ток изглежда модерно - просто погледнете колекциите на Marc Jacobs, Chloé, Sally LaPointe.

Тръпки да те побият! Сестрите Кардашиян качиха СНИМКА без грим и изплашиха всички

3. Груби маратонки

Спомняте ли си как през последните сезони пищяхме с наслада при вида на новата колекция маратонки от New Balance? Тогава гръубите и мъжествени маратонки си отиваха на всичко. Да, моделът е оригинален и интересен, но тенденцията отмина. Страстта се успокои и утихна. Сега виждаме, че тези маратонки обезобразяват стъпалото и загрозяват целия ни крак. Все пак сме дами.

Интересно! Какви дрехи носят момичетата астронавти и колко често ги сменят (СНИМКИ)

В тенденция: класически бели кецове. Удобни, спортни, стилни. Моделите от Balenciaga, Reebok, Moschino, Prada и много други марки могат и трябва да се носят в ежедневен стил. Те са перфектно комбинирани с поли, летни рокли  и гащеризони. Всеки от нас определено трябва да има тези удобни обувки за разходки.

4. Плоски сандали

Плоските обувки не само са вредни за стъпалото и гръбначния стълб, но също така правят нашата походка грозна. Съвместимостта е добра, но липсата на подходяща подкрепа под формата на малка пета е опасна за здравето.

Новите "ангели" на Victoria's Secret са още по-ярки и още по-различни (ГАЛЕРИЯ)

Тенденция: обувки с 3D ефект. Любителите на необичайни обувки преминаха на мулета, сандали и обувки с меки, изпъкнали преплетени части. Всички харесаха новата колекция Bottega Veneta толкова много, че сега тези обувки са мигрирали от модния подиум към ежедневния външен вид. Изглежда свежо и интересно и дори тези меки обувки са удобни и с тях се чувствате в безтегловност, като с чехли.

5. Крещящ декор

Изобилие от декоративни елементи под формата на кристали, мъниста и други предизвикателни детайли върху ботуши и обувки и се счита за лош вкус. Не само изглеждаме твърде кичозно, но и тези обувки на практика не се комбинират с нищо. Може би единствено с вечерна рокля на дискотека. Но, както казахме, край с крещящата женственост!

В тенденция: оригинална подметка. Посветен на всички любители на екстравагантното. Ромбове, цветя, сплескани квадратчета, преплетени линии, кръгове - всичко това вместо стандартна подметка. Най-готините им вариации могат да се видят в свежите колекции на Alexander McQueen, Givenchy, Jil Sander. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Ема

Ема 11.09.2020 10:36

Всеки да носи това което му е удобно, и.да не се влияе от никаква мода.Така се прави на запад.

ема

ема 25.07.2022 16:51

може6 и на изток

хем

хем 25.07.2022 16:52

ти е по близо

Незабавно уволнете

Незабавно уволнете 14.09.2023 6:47

Тези, които публикуват глупави статии като настоящия пасквил!